ajmo iskreno, kakav ste to VI rezultat postigli? akku vam je ko u igy-ja, pojacalo ko u igy-ja, igyjeva kutija, sve ostalo je tolko malo bitno da je malte ne zanemarivo, pa aj ti sad meni objasni gdje je taj vas rezultat koji ste VI napravili? reko sam vec 2 puta, recu opet, nisam impresioniran. mozda ti ja djelujem kao da nisam napravio neki rezz, al uzmi u obzir da sam napravio 141,8 peak sa TOPLA akkuom, 35 kvadrata kablovima, pojacalom 4 kanala AB klase koje pravi struju a ne watte i kutijom koja je napravljena 100% za slusanje (ukljucujuci i tuning), cak stavise, portovi na toj kutiji su bili od nosaca za boce vina (nesto slicno
OVOME), dodaj jos na to da mi je auto karavan i da sam to napravio na frekvi od 48-51Hz ... mnogi imaju nesto protiv mene i to mi nesmeta, nemam dlake na jeziku, nikad nisam imo, poprilicno sam tvrdoglav, pa sta, bar nisam licemjer, what you see is what you get ... i jos nesto da vam kazem, moje misljenje o vama dobojcima je da ste se malo vise uzdigli nego sto bi trebali i da vas treba malo spustit, al ni u kom slucaju ne kazem da imam ista protiv vas, cak stavise davora sam imo priliku licno da upoznam i fakat mi je momak drag skroz, drago mi je sto ste se tolko nalozili na dB i postujem to vjeruj mi drug vise nego bilo ko ko se ne takmici, ako ista mogu pomoc, tu sam, slobodno pitajte sta hocete, al nemojte se brate tolko falit
... nadam se da mi necete puno zamjerit, fakat mi ni najmanja namjera nije da pravim neke tenzije sa vama ... abd iduce godine vracam se i ja, nadam se, sa kvalitetnim rezultatom ... puno srece i vidmoseeeee ...