Član
Volvo i Renault dijele iste motore..To je 1,7 T motor, koji je ustvari pojacana verzija F3N motora..Ide "na saraf" u Peticu, ali nije to - to kao sa C1J (1,4 T) ..
roki_actros je napisao(la):Volvo i Renault dijele iste motore..To je 1,7 T motor, koji je ustvari pojacana verzija F3N motora..Ide "na saraf" u Peticu, ali nije to - to kao sa C1J (1,4 T) ..
roki_actros je napisao(la):Le mansh ponavljam ne postoji..Le mansh je oznaka plave boje..Za 8x14 ili 13 ili 15 moras napraviti niz prerada..Stavi 7J felge ima da deru na sve strane..Kad bi na taj motor samo "natakacio" karburatore nista ne bi dobio..Valja se dati u igru sa bregastom, portanjem glave, podesivom remenicom itd..Stavljanjem karburatora na taj motor i "ljevanjem" goriva dobio bi samo dobro isprzene klipove..Probaj pa se sam uvjeri..Mislim da gotovo pa nema kombinacije sa kojom se nisam susreo i probao..Jeftinije ti je igrati na sigurnu kartu..Taj motor se moze cipovati..To je isti motor kao u Renault-u 19 i cipovanjem mozes kod Srdjana izvuci 104 KS ...Ali opet uz prerade na motoru..Uz optimum mozes izvuci 99 KS..Sto god uradio, pisi nam Sretno..
i ja mislim da malo pretjeruje.. al etArminM je napisao(la):@Briga ti jos nisi upoznat s time da je Roki doktor za ovo auto:icon_confused:
Nexus je napisao(la):i obavezno naljepnice Le mans na zadnjoj sajbi koje daju i do 10 konja