Član
jesu,ima medju zadnjim postovima slika odpozadi...pa da me prepoznas...hehe
Dzeniii je napisao(la):eeh tebe sam onda vidio,,golf je extra bgm,,jedva cekam subotu da ga vidim blize
nermin suljagic je napisao(la):Dzeniii je napisao(la):eeh tebe sam onda vidio,,golf je extra bgm,,jedva cekam subotu da ga vidim blize
hehe....hvala druze komsija!
roki_actros je napisao(la):Suljagicu sve je za 10 + osim okvira za tablice...Daj to zalijepi nekim ljepilom ili sl, bit ce 756 948 038 puta ljepse Svidja mi se put kojim ides
Dzeniii je napisao(la):nermin suljagic je napisao(la):Dzeniii je napisao(la):eeh tebe sam onda vidio,,golf je extra bgm,,jedva cekam subotu da ga vidim blize
hehe....hvala druze komsija!
dzaba ti dvije rore,,ima da te otresem s dvicom dizelasem:lol::lol:
roki_actros je napisao(la):Uzmi komad flahajza nekih recimo 3 cm trebaju ti 4 takva, 4 vijka koji se mogu usarafiti u rupe gdje ti je okvir zavrnut..Zapikujes te vojke na te plocice flaha i ofarbas..Nakon toga ih zavrni, uzmi ljepilo Parabond i zalijepi tablicu
trizex je napisao(la):Svaka ti cast, golf je perverzija ispao, da vidim i ovo uzivo
nermin suljagic je napisao(la):neznam tacno ,ima tamo u temi sigurno pise,vjeruj da sam maloprije lijepio folije sa Don semom na njegovog golfa i nepita ga...
ma bude tamo raje vec od 10 sati ujutru.....