Član
Komentari, sugestije, kritike i ostalo su svakoko poželjni
LP
LP
da sjećam se, stojali smo jedan do drugog istina je, 19-ka je pomalo rijetkaodlicno izgleda samo naprijed druze , znam bijelog od prije par god na kodokan skupu sam ga gledao , stvarno prelijep + ne tako puno vidjeno na nasim prostorima
Hvala, a ja ću se potruditi projekat prikazati što detaljnijeZanimljiv projekat, vrijedan pažnje svakako, a i falilo nam je novih projekata
Sretno!
da da motor ide u trenutno crnog, imam nekoliko ideja vezanih za boju ali je odluka teška, razmišljao sam o crnoj, candy crvenoj itd, do sada sam bio zadovoljan sa bijelom jer pruža veliku mogućnost kombinacija s drugim detaljima tako da se za sad još držim bijele ali imam vremena razmišljati o tome a bijelog sigurno neću prodavati jer se za još nekoliko stvari nisam odlučio kao npr. da li ću preuzeti unutrašnjost iz bijelog i još dosta toga...Odlicni radovi, samo redaj slika, lijepo je vidjeti nesto novo i nesvakidasnje. Prvo sam mislio da ce ici u bijelog motor i tek onda skontam da sređujes oba U koju boju ce ici crni, sta ces kasnije kada budes imao oba sređena auta,prodavat nekog ili ?
hvala prijatelju crni neće daleko odstupati od bijelog ali se trudim da sad kvalitetnije radim jer sam npr. za bijelog iznajmljivao co2 aparat na vikend i tako imao samo tri vikenda mogućnost da varim, nije to dovoljno za vrhunski rezultat... sad sam krenuo dosta ozbiljnije u sve to i prvo nabavljao osnovno za rad pa mi je čak i žena odlučila pomoći i odvojila pola novca za novi varstroj co2 160A... meni to puno znači jer je velika podrškaPoznavajući kako je jebeno dobro ispo bijelko, mogu samo zamislit kako će ispasti garo Samo naprijed, pratim ovaj projekat