Drug već su ti naveli otprilike put samo pazi se, u Travniku imaš radar na semaforima (mislim da su pucali u njega nedavno )
u Mrkonjiću se čuvaj mobilnih radara, zna ih biti ujutro ( provjereno, naletio prošli petak na jedan
) Jajce ništa, eh sad Ključ imaš pri ulazu, pa onda imaš kod EP benziske, u Petrovcu imaš jedan i to poslije motela No.1, i do Ripča nadomak Bihaća ništa, skrenuo bih ti pažnju samo na Ripač kad je mokar jako je zeznut, zna biti odrona kamenja pa s toga oprez! Eh onda kad siđeš s Ripča pri dnu ima isto jedan mislim da je EP isto blizo i laganice do autobusne stanice tu ideš desno prema Cazinu i samo ravno, pređeš prugu pokraj OMV i naprijed jednu 200-300m imaš isto jedan radar, pa nakon jedan kilometar otprilike( autoservis Čavkić ) poslije njega isto jedan. Zatim ući ćeš u Kostela posilije hotela Kostelski buk ima jedno malo naselje i tu imaš jedan radar. i dolaziš onda do jedne raskrsnice Krupa -Cazin, ovdje ideš lijevo preko mosta, prolaziš Hotel Sedra i uz Ostrožačku stranu (isto oprez, ljudi voze vileno ovdje, a inače po toj cesti se vozi brdska utrka poznatija kao krajiška zmija. P.S obrati pažnju pri izlazu na dvorac :icon_smile:
Eh kad izađeš iz krivina ravno naprijed imaš isto jedan, preko puta ti je škola (zona 40) tolerancija 0.0. onda poslije njega na jednu 3 km napijed imaš žutu zgradu jednu ili Alinea poslije nje imaš jedan. Eh otprilike si u Cazinu i ovisi kuda ćeš ući jer s te strane imaš dva ulaza, a na svakom od njih te čeka po jedan.
Inače sad nevezano za ovo puno, ovdje ima toliko nasijanih radara da to nije normalno, ispada da je ovo divlji zapad, pa ljudi mislim stvarno, skoro svakih 15-20d sam u Sarajevu, ali do Ključa imam 1.000 radara. a od Ključa do Sa cca 3-4?? i gdje je logika!! Recim GP Izačić - do kuće Cazin imam 9 radara tačno, u rasponu od 35KM - i k'o je sad ovdje pametan a ko budala to je .....
Uglavnom kolega ako zapne 062 60 58 60 javi se, imaš punu logističku podršku