Jebiga brate ja sam se opredjelio za styling,za 402 treba sto lakse auto itd. a ja imam 40-50kg vufera pojacala i kablova a tek gita:icon_biggrin: auto povlaci extra ja mislim da bi na 402 imao 16-17sec,znam da ovaj model punta fabricki od 0-100km/h ide za 7.9sec a to isto ubrzanje ima i golf5 GTI a razlika u snazi je 70PSEko je napisao(la):Sto se nekad i ne probas na 402m ja vjerujem da to ide pravo ;-)
Gajs-gt je napisao(la):Jebiga brate ja sam se opredjelio za styling,za 402 treba sto lakse auto itd. a ja imam 40-50kg vufera pojacala i kablova a tek gita:icon_biggrin: auto povlaci extra ja mislim da bi na 402 imao 16-17sec,znam da ovaj model punta fabricki od 0-100km/h ide za 7.9sec a to isto ubrzanje ima i golf5 GTI a razlika u snazi je 70PSEko je napisao(la):Sto se nekad i ne probas na 402m ja vjerujem da to ide pravo ;-)
Imao sam u planu da ga lakiram u kombinaciju neke dvije boje ili jednu ali flop-flop medjutim natovarile mi se neke kazne pa sam morao to rijesit i odose pare jebiga,al na jesen ga sigurno lakiram samo da se malo oporavim:lol:erol_brcak je napisao(la):super je puntac,samo meni se ne dopadaju (osim tribala) ovi zlatni kristalici ili kako se vec zovu,ali sva sreca pa su nam ukusi razlicti ,hehe,svaka cast druze i mnogo srece dalje,ali 12 000 km,bome puuuno hebo te!
Brate 4god sam zaposlen a 3 radim za ovaj auto,a nisam lupio cifru sve sto sam postavio na njega je poruceno novo i vecinom su poznate marke ko prati ovaj sport i pogleda auto skontaceerol_brcak je napisao(la):,ali 12 000 km,bome puuuno hebo te!
Ako mislis na renoa imas momke u ilijasu imaju 1.4T i voze 402pa vidi sa njima mozda ga i prodaju!renault R-5 je napisao(la):odlican puntac nema sta, MASSIVE RESPECT
i moj je san 1.4 Turbo motor, al u nekom drugom auticu