Brum Brum Član 10.01.2012 #82 Opet sam na prednjim narandzastim zmigavcima, neki dusman pocupao ove crne sto su bili
Brum Brum Član 10.01.2012 #84 Postavljeni i lifteri haube, umalo sebi glavu otkinuo nisam hahahahah zaboravio da su na autu, digao haubu odleti hauba ko metak u zrak :lol: Hvala Ligs
Postavljeni i lifteri haube, umalo sebi glavu otkinuo nisam hahahahah zaboravio da su na autu, digao haubu odleti hauba ko metak u zrak :lol: Hvala Ligs
nenadbalaban Član 10.01.2012 #85 Fino ovaj punto izgleda :icon_smile: ... Samo druge tockove ostalo sve super
Brum Brum Član 11.01.2012 #86 nenadbalaban je napisao(la): Fino ovaj punto izgleda :icon_smile: ... Samo druge tockove ostalo sve super Kliknite za proširenje... Tockovi su prodati davno, sad je na celicarama dok ne dodje sta ljepse
nenadbalaban je napisao(la): Fino ovaj punto izgleda :icon_smile: ... Samo druge tockove ostalo sve super Kliknite za proširenje... Tockovi su prodati davno, sad je na celicarama dok ne dodje sta ljepse
KimiKonenrai Član 06.03.2012 #87 Pozdrav, Imam jedno malo pitanje. Imam istog takvog Punta. Hoću da skinem one zadnje tapacirunge. Da li ti imaš iskustva s tim? Može li neki savjet kako to da uradim ? Hvala
Pozdrav, Imam jedno malo pitanje. Imam istog takvog Punta. Hoću da skinem one zadnje tapacirunge. Da li ti imaš iskustva s tim? Može li neki savjet kako to da uradim ? Hvala
Brum Brum Član 07.03.2012 #88 Nisam skidao tapacire, ali koliko sam gledao ima posla, treba skinuti sjedista pa onda njih, jer je sve napeto
Nisam skidao tapacire, ali koliko sam gledao ima posla, treba skinuti sjedista pa onda njih, jer je sve napeto
KimiKonenrai Član 27.03.2012 #89 Baš ima posla i ja sam to skontao. Hehe Ne radi mi zadnji desni podizač stakla, pa zbog toga hoću to da skinem, jer je tu kvar. Ne znaš nekog ko bi znao to da odradi ? Pozz
Baš ima posla i ja sam to skontao. Hehe Ne radi mi zadnji desni podizač stakla, pa zbog toga hoću to da skinem, jer je tu kvar. Ne znaš nekog ko bi znao to da odradi ? Pozz
Brum Brum Član 27.03.2012 #90 Ma drug nije to posao nikakav, samo treba strpljenja, alat u ruke i rastavljaj, nemam sta zeznuti