addo Član 20.07.2007 #17 Lijep pug nema sta! Stvarno nemam kritika na njeg, jer felge, boja, stakla, sve je super! Dobro dosao i ostani nam aktivan!
Lijep pug nema sta! Stvarno nemam kritika na njeg, jer felge, boja, stakla, sve je super! Dobro dosao i ostani nam aktivan!
addo Član 20.07.2007 #18 pug206 je napisao(la): vidis da i nije nesto kad nema lajsni, nekako nedvrseno izgleda izvinjavam se zbog kvalitete, slikano mobitelom Kliknite za proširenje... Pa gdje ces reci da A5 nedovrseno izgleda! Povuci rijec!:icon_twisted: Pa to je prelijepo auto! pozz
pug206 je napisao(la): vidis da i nije nesto kad nema lajsni, nekako nedvrseno izgleda izvinjavam se zbog kvalitete, slikano mobitelom Kliknite za proširenje... Pa gdje ces reci da A5 nedovrseno izgleda! Povuci rijec!:icon_twisted: Pa to je prelijepo auto! pozz
JD. Član 21.07.2007 #20 206ica je predobra, sve uradjeno sa ukusom, nema nista suvisno na njoj. samo tako nastavi
Crazydeaf Član 13.08.2007 #23 Dobro dosao!!! nekoliko dana vidio te na nedzarici extraa 206!! ja imam pezo 206 pozz
nismo Administrator 13.08.2007 #24 Crazydeaf je napisao(la): Dobro dosao!!! nekoliko dana vidio te na nedzarici extraa 206!! ja imam pezo 206 pozz Kliknite za proširenje... drago mi je zbog tebe i tvog 206...red je prvo da se predstavis u novim clanovima pa onda komentarisi...ili da te brisemo...
Crazydeaf je napisao(la): Dobro dosao!!! nekoliko dana vidio te na nedzarici extraa 206!! ja imam pezo 206 pozz Kliknite za proširenje... drago mi je zbog tebe i tvog 206...red je prvo da se predstavis u novim clanovima pa onda komentarisi...ili da te brisemo...
Sporting Član 13.08.2007 #25 Pozdrav i dobro nam dosao... Auto je tip-top, vidjao sam ga vec par puta u gradu, bas me impresirao.