Alen_7 Član 17.06.2013 #62 Naivan je napisao(la): Koje su ti ovo felge 16" ? Kliknite za proširenje... 17..
Jason151 Član 03.12.2014 #64 Lijep pegac pravo j kao sto su svi pohvalili stopke i ja cu, one kristalne jednostavno su nekako previse..sretno u daljnjim poduhvatim..valjda cu se i ja negdje uskoro dobro "ogrebat" za koju susku viska da pocnem sta radit. .
Lijep pegac pravo j kao sto su svi pohvalili stopke i ja cu, one kristalne jednostavno su nekako previse..sretno u daljnjim poduhvatim..valjda cu se i ja negdje uskoro dobro "ogrebat" za koju susku viska da pocnem sta radit. .
_Igi_ Član 27.12.2014 #65 Alen_7 je napisao(la): Evo jos jedan mali ApdeJT! :123: Kliknite za proširenje... DOBAR ZOPUAAAAS UHH )))
Alen_7 je napisao(la): Evo jos jedan mali ApdeJT! :123: Kliknite za proširenje... DOBAR ZOPUAAAAS UHH )))
Alen_7 Član 21.01.2015 #66 _Igi_ je napisao(la): DOBAR ZOPUAAAAS UHH ))) Kliknite za proširenje... Hvala drug, ima jos nekih izmjena ali nisam stigao da ubacim,bit ce uskoro ..poz
_Igi_ je napisao(la): DOBAR ZOPUAAAAS UHH ))) Kliknite za proširenje... Hvala drug, ima jos nekih izmjena ali nisam stigao da ubacim,bit ce uskoro ..poz