Član
Trozic je napisao(la):Ryu je napisao(la):sjecal se ko kad ja na BG kazem protivniku da dzaba ne radi
e pa...![]()
znaš kad onaj jedan nije predo rad kad si to reko :lol:
jel zbog toga ko će ga znati :lol:
panika ga uhvatila
Trozic je napisao(la):Ryu je napisao(la):sjecal se ko kad ja na BG kazem protivniku da dzaba ne radi
e pa...![]()
znaš kad onaj jedan nije predo rad kad si to reko :lol:
jel zbog toga ko će ga znati :lol:
Trozic je napisao(la):Ryu čeka te drugo mjesto ne brini :lol:
sandy_mo je napisao(la):ja skoro gotov jos par detalja![]()
BoosT666 je napisao(la):Ja se trudim da naucim kako brush-at rad ali neide pa ga prci.:lol: i neznam kojom se alatkom radi,
btw moze li se poslat carbon fiber pattern da mi neko send ako ima.
.nOKe je napisao(la):iako sam.. blago receno ogorcen rezultatima u 2 challengu..
prijavit cu se i na ovaj..
Trozic je napisao(la):sandy_mo je napisao(la):ja skoro gotov jos par detalja![]()
zar se išta može uraditi tako brzo
ja tek ofarbo bočnu stranu imam još ostatak pa spojlere,felne,interijer,detalje...
sandy_mo je napisao(la):Trozic je napisao(la):sandy_mo je napisao(la):ja skoro gotov jos par detalja![]()
zar se išta može uraditi tako brzo
ja tek ofarbo bočnu stranu imam još ostatak pa spojlere,felne,interijer,detalje...
heh ja sam ga cijelu noc slago ja sam ti konkurencija :lol:
Trozic je napisao(la):dobro je nema ni u ovom chalengu konkurencije :lol:
cico_mevle je napisao(la):Trozic je napisao(la):dobro je nema ni u ovom chalengu konkurencije :lol:
ko kaze:lol::lol::lol::lol:
cico_mevle je napisao(la):Trozic je napisao(la):dobro je nema ni u ovom chalengu konkurencije :lol:
Ryu je napisao(la):cico_mevle je napisao(la):Trozic je napisao(la):dobro je nema ni u ovom chalengu konkurencije :lol:
Trozicu ko visoko leti bolni su padovi![]()