Član
Slyster je napisao(la):koliko bi me koštalo da dignem sa 105 ks na 140-150 ks i koliko bi se povečala potrošnja
zavisi koje auto da dignes... sa chip tuning potrosnja se ne poveca vec se eventualno smanji... a kosta 300-400 eura...
Slyster je napisao(la):koliko bi me koštalo da dignem sa 105 ks na 140-150 ks i koliko bi se povečala potrošnja
GOLF TZ je napisao(la):Slyster je napisao(la):koliko bi me koštalo da dignem sa 105 ks na 140-150 ks i koliko bi se povečala potrošnja
zavisi koje auto da dignes... sa chip tuning potrosnja se ne poveca vec se eventualno smanji... a kosta 300-400 eura...
napisao sam "zavisi koje auto" pod tim sam mislio i koji motor... atmosfercu moze dodati 5 i kusur konja...CoL3 je napisao(la):GOLF TZ je napisao(la):Slyster je napisao(la):koliko bi me koštalo da dignem sa 105 ks na 140-150 ks i koliko bi se povečala potrošnja
nemoze atmosferca dignuti chipom,moze neznatno
Kako da ne,te bajke vam prodaju oni koji dobro zaradjuju na njima.GOLF TZ je napisao(la):Slyster je napisao(la):koliko bi me koštalo da dignem sa 105 ks na 140-150 ks i koliko bi se povečala potrošnja
Onoliko kolko ti pise u oglasu 100 eura :lol:Slyster je napisao(la):niko mi nije rekao koliko bi dao za tu hondu....
erol_brcak je napisao(la):jes fakat, il nas lozi il je stvarno neki klinjo koji pojma nema i ponavlja se ko papagaj. Ja lijepo napiso koliko otprilike kesa treba da se digne taj 1.6 na 140-150, on opet pita " a kolko treba" , aj bogo
Slyster je napisao(la):stvarno ste bosanci....ono kaj mi Hrvati vozimo za svoj prvi auto to vi bosanci zamišljate ko auto snova....nisam klinjo ali da sam tražio savjet i mišljenje jesam...a vi bosanci se glupirate..... čast izuzecima....
mokeBass je napisao(la):Slyster je napisao(la):stvarno ste bosanci....ono kaj mi Hrvati vozimo za svoj prvi auto to vi bosanci zamišljate ko auto snova....nisam klinjo ali da sam tražio savjet i mišljenje jesam...a vi bosanci se glupirate..... čast izuzecima....
za kaj ste bedaci, za kaj ste seljaci.....