Jebo vas Golf 3, pa ja slusam i ne vjerujem, oj boze. 5500 eura i vi njemu savjetuje golfa tri, idi druze trazi pomoc/savjete na nekom Hr forumu, iznenadjujuce mi da ti jos nisu savjetovali Duju, mk2, Cvaju u ovoj jebenoj Bosni.
Prvo, taj Civic 1.6 ima samo 105ks, dakle spada ti pod zakon vas sto se snage tice, potrosnja je isto mala.
Sto se dijelova tice, pa Hrvatska je to, daleko je razvijena po pitanju Honde od Bosne, tako da nemas brige tu, samo nadji nekog Hondasa u svojoj blizini i drzi se njega dok malo sam ne skontas kako "idu stvari". Dijelova ima i nisu skupi s obzirom da nisu fus kakav se prodaje za ova "mejnstrim" auta tipa vw, opel i sl.
Sto se tice ovog da ti nije jako kao prvo auto, ma kakvi, taj motor u tom autu i nije neka snaga, sasvim dovoljno je ima da se ne ubijes kad budes obilazio, ali nema ni dovoljno da ti da neko samopuzdanje pa da se lozis i gasiras je.
Taj motor ima jako puno potencijala, tako da kasnije nekad kad stasas u vozaca i bude ti malo snage, uvijek mozes ulozit nekih 500-700e i izvuc dodatnih 40-50ks ili baci odma 2 milje i slozi turbaka od 250-350ks.
I zadnje, pitaj clana SasaCRX za vise detalja o tom autu i motoru, jer on ima jednu, doduse motor je sad prilicno naturpijan, al bila mu je stock nekih mjesec-dva.
I brate uzmi nesto sto ces sa gustom vozit i sto ce ti ostat u lijepom sjecanju kao prvo auto, a ne nekog čađu, naftasa sto smrdi kad joj zadas maksimum na 4500 rpm, pff