Fiesta_Boy je napisao(la):ma najveci problem(bar meni) predstavlja rastavljanje...joj to je teska pegla od posla...
To jest, al to radis kad ti je dosadno i nemas sta da radis, kao juce npr. bolje nego u Brcko ici
Fiesta_Boy je napisao(la):ma najveci problem(bar meni) predstavlja rastavljanje...joj to je teska pegla od posla...
«Inspired by GSI» je napisao(la):Hej da nebi otvaro novu temu kad vec ova ima.
Dali neko zna posto je kod mene digitalna tabla na kadetu i sada oni brojevi i sve ostalo svijetli zutom bojom kada bi promjenio sijalice u negu drugu boju recimo crvenu dali bi onda svjetlilo crveno????Ili ima neka druga caka da se promjenio to eto ako neko znao bio bih zahvalan da ne skidam bezveze???????
mozes samo trebas rastaviti sat i skinuti zeleno sjenilo (folija) i mozes ubaciti koju hoces boju isto kao i kod obicnog sata , a ubodne diode predvidjene za sat (svih boja) imas kod Wise«Inspired by GSI» je napisao(la):Hej da nebi otvaro novu temu kad vec ova ima.
Dali neko zna posto je kod mene digitalna tabla na kadetu i sada oni brojevi i sve ostalo svijetli zutom bojom kada bi promjenio sijalice u negu drugu boju recimo crvenu dali bi onda svjetlilo crveno????Ili ima neka druga caka da se promjenio to eto ako neko znao bio bih zahvalan da ne skidam bezveze???????