Član
Zato ja nemam xenone znam da ljudima smeta:lol::lol:
Limpi je napisao(la):ima nekoliko sabana po ze... svaku vecer bace djir sa upaljenim pozicijama i maglenkama :lol: :lol: naravno uz "labud" pozu ruke kroz pendjer, a drma sinan na lg zvucnicima od 8000wati ....
HONEY je napisao(la):veceras je bilo dovoljno da se provozam van grada malo i vec sam naletio na nekoliko njih sto drze duga svjetla (koja ubijaju ) i nece da ih spuste.. ovo izgleda postaje standard
je*em im mater u usta
HONEY je napisao(la):veceras je bilo dovoljno da se provozam van grada malo i vec sam naletio na nekoliko njih sto drze duga svjetla (koja ubijaju ) i nece da ih spuste.. ovo izgleda postaje standard
je*em im mater u usta
technoGeek je napisao(la):Da im je da vide po mokrom, pa daj da ja ne sletim ebes drugog, upalit cu duga...
Pridruzujem se cestitkama...
-Suki- je napisao(la):ja nema problema sa ovom pojavom posto kad na Mamojebcu upalim duga ljudi u suprot misle da se sunce spustilo na cestu
svi koji imate ovaj problem imate ga zbog toga jer su vasa svjetla slaba pa se onome u suprot cisto je*e za tim jel vam njegova svjetla smetaju,a nema ga cim primorati da ista obori....
u mene je lijevi dugi far jos podesen malo gore lijevo tako da prolazi direktno kroz ocnu supljinu sve do malog mozga
za sad se nije nasao junak koji nije skratio u roku od 2sec....
a za one od pozada lijek je upozorenje zmigavicma i zadnjom maglenkom,u slucaju oglusavanja na ova upozorenja slijedi vise opcija....
-ostavljanje istog u magli
-usporavanje sve dok doticni me ne prestigne
-naglo kocenje sa upaljenim desnim zmigavcem (obicno doticni zavrsi u kanalu)
opciju biram u zavisnosti od mog raspolozenja i od tga koga imam za saputnika....
a kad isti zavrsi isprd mene onda ide kaznjavanje mojim dugim svjetlima u njegovu unutrasnjost auta sljedecih par kilometara
Shelby je napisao(la):-Suki- je napisao(la):ja nema problema sa ovom pojavom posto kad na Mamojebcu upalim duga ljudi u suprot misle da se sunce spustilo na cestu
svi koji imate ovaj problem imate ga zbog toga jer su vasa svjetla slaba pa se onome u suprot cisto je*e za tim jel vam njegova svjetla smetaju,a nema ga cim primorati da ista obori....
u mene je lijevi dugi far jos podesen malo gore lijevo tako da prolazi direktno kroz ocnu supljinu sve do malog mozga
za sad se nije nasao junak koji nije skratio u roku od 2sec....
a za one od pozada lijek je upozorenje zmigavicma i zadnjom maglenkom,u slucaju oglusavanja na ova upozorenja slijedi vise opcija....
-ostavljanje istog u magli
-usporavanje sve dok doticni me ne prestigne
-naglo kocenje sa upaljenim desnim zmigavcem (obicno doticni zavrsi u kanalu)
opciju biram u zavisnosti od mog raspolozenja i od tga koga imam za saputnika....
a kad isti zavrsi isprd mene onda ide kaznjavanje mojim dugim svjetlima u njegovu unutrasnjost auta sljedecih par kilometara
hahahahaha,jarane na svaki drugi tvoj post ja oplacem od smijeha :lol::lol::lol::lol:
-Suki- je napisao(la):nije namjerno......majkemi :icon_rolleyes: