mdeebosna je napisao(la):Neznam zbog cega takva diskusija,covjek ima u autu muziiku sa kojom je zadovoljan i tacka
Za svakodnevno slusanje ne treba nista jace!!!
Anais je napisao(la):147,1db sa dva pioneera 307d2 i DLS CAD 11 pojacalom sam ja napravio
Samo laganini, trpe ove 307 raznorazne torture xD
mdeebosna je napisao(la):Najvaznije u tome da "kona" cuje prije na kilometar kada stizes kuci :lol:
SoundLunatic je napisao(la):jes to nafuran na steave meadea? ti mislis da cfs nikad nije vidio ovakve klipove, morat cu te razocarat, pogotovo jer je steave meade mala maca kakvih likova ima.. a bome tvoj level sa 2x12 i 300wrms je cfs i jos par njih preslo prije 10godina.. treba te malo u ovog njegovog golfa. :lol:
IGY je napisao(la):svega u Bozijoj basti
lupis sliku neke muzike i time hoces da predstavis muziku, e svaka ti cast
ne ne znamo mi nista o muzici mi smo levati koje mozes vuci za usi i lupati gluposti :lol::lol::lol::lol:
hocete me nasikirati ako me banujete majko mila ljubomorne duse mogu da mi puse samo tolikoivica je napisao(la):IGY je napisao(la):svega u Bozijoj basti
lupis sliku neke muzike i time hoces da predstavis muziku, e svaka ti cast
ne ne znamo mi nista o muzici mi smo levati koje mozes vuci za usi i lupati gluposti :lol::lol::lol::lol:
ma treba ga banovati
Little Dragon je napisao(la):E stvarno evo ja sam drama ljubomoran na tvoj setup od 300km :icon_eek: ne treba tebi ni to pojacalo da bi ti se treso retroviror trese se on sam od sebe :lol: sine spusti se na zemlju nisi u 1996. godini ljudi u sobu sebi stave to sto ti imas , imas finu muziku al nije sad da si izmislio nesto sa tim , smiri se oguli jabuku popij caj