Član
Redovno mi izbacuje NoService i neće me nađje na google mapsuhahaha zamisli kad se iPhone uzhandri
Svaki ima problema jbg
Redovno mi izbacuje NoService i neće me nađje na google mapsuhahaha zamisli kad se iPhone uzhandri
Z2 i Z3 imam , mobiteli bez maneJa imam Xperia Z1 i nisam imao problema sa sistemom ... uvijek pustim da sam azurira aplikacije a nisam instalirao bespotrebne aplikacije .. moguce da te neka aplikacija zeza ili sl. Sjeti se sta si sinoc radio na telefonu, jesi li neku novu aplikaciju instalirao ili nesto podesavao pa si poremetio nesto?
To su vrhunski telefoni sa najboljom kamerom u smartphone-u, jedino Nokia ima malo bolju kameru u odredjenim uslovima ... prije toga sam imao Samsung Core Plus i uvijek je stekao i izbacivao te neke greske ..Z2 i Z3 imam , mobiteli bez mane
Koliko ti baterija izdrži?neznam za vas ali meni je iphone za sad najbolji imo sam i galaxy s3 i s4 i uvjek nekakvi problemi, nakon njih uzeo iphon 5s i za razliku od androida mnogo stabilnije radi,a sad imam 6plus i on je odlican
na 6 plus drži cijeli dan i punim svaku vecer bude još nekih 45%Koliko ti baterija izdrži?
sve zavisi kako je koristis kod mene note 4 bude 2 dana ako ga malo koristis al lupam kad igras igricu real racing 3 u toku dana je punim 2xna 6 plus drži cijeli dan i punim svaku vecer bude još nekih 45%
baš to vecinu baterije potrošim na tipkanje fb hahah stalno poruke i to,a ako se slabo koristi onda moze bit dugosve zavisi kako je koristis kod mene note 4 bude 2 dana ako ga malo koristis al lupam kad igras igricu real racing 3 u toku dana je punim 2x
Onda si ti naišao na extra primjerak ip het ja koga god znam ne može mu baterija izdržati više od dana.baš to vecinu baterije potrošim na tipkanje fb hahah stalno poruke i to,a ako se slabo koristi onda moze bit dugo
neznam novog sam kupio i baterija drzi dobroOnda si ti naišao na extra primjerak ip het ja koga god znam ne može mu baterija izdržati više od dana.
a jbga ja vecinom samo fb,messenger instagram i tako toOnda ti to ne koristis. Koga god znam kuka na bateriju jedino ti falis da je dobra cuj za dan potrosis 55posto. Znaci nema sanse nikakve. Mozda ako je na 2g mrezi...ekran smanjen na min. Ugasena vibracija itd....