jbt ga...nema vezze jarane.......znači da ja lagano odem na maltu i uzmem ovaj port......a koji je kod tebe.....jesi i ti na malti dole uzeo......jeli onaj fi 10, dužina 20 cm.....pošto hoću da odem evo dok jedem da to kupim....???Bekir_SA je napisao(la):bas kako ti je vedo reko, imas u audio team na malti... a nisi me ni pitao, pricali smo o kompresiji i bass reflex kutiji a port sam ti zaboravio spomenuti....
Bekir_SA je napisao(la):heheheh ne svadjamo se samo odgovaram Dramicu.... tko prizna pola mu se dodaje...
MONTOYA je napisao(la):ovo je moj covjek
MONTOYA je napisao(la):Bekir_SA je napisao(la):heheheh ne svadjamo se samo odgovaram Dramicu.... tko prizna pola mu se dodaje...
ovo je moj covjek
....ako imaš šta za dodati bujrum.....IGY je napisao(la):dok ja dodzoh na forum vi vec rijesili diskusiju bez mene
ma jbt ga jarane.....port nema šanse da prebacim naprijed....jer nema mjesta....a ABD uzimam sad od igy-a čim bude prodavo i drugi svoj pioneer...uzimam od njega i drugi i pravim kutiju za slušanje ko što je on imo.....sa 2 ona naprijed reflexa....MONTOYA je napisao(la):evo ga proradio...kutija je malo veca al moze proci, uzmi port fi 100 duzinu nek ostane 200 imas u audio team-u za nekih 17 KM ... pokusaj dole uzeti i piramidalnu spuzvu i nalijepi je na zadnju stranu kutije.. jer ovo koliko vidim nije kutija sa zakrivljenom zadnjom stranicom...
To je rijesenje..
P.s. Sad sam vidio, port je sa strane pokusaj ovo prepraviti nekako i prebaciti da port bude na istoj strani gdje je woofer...
oooooogromnaaa.....:icon_smile:IGY je napisao(la):i koja je sad razlika
ja sam ovaj svoj drug platio 17 markica...znači fi 100 x 200....a ima i većih...ali nisam zagledo cijenu...ma ima u ovoj radnji sve moguće....eddo je napisao(la):ej koja je cjena tog i dal su slucajno imali vecih portova? i zaobljenih na obje strane? nesto tipa fi 160 ili tipa fi 200? pozzz
a ako slucajno on nebude znao, a neko drugi zna, podjelite info .... hvala ....
P.S. igy spamer si pa brisi postove do sutra :lol: .... :lol: ....
eddo je napisao(la):ej koja je cjena tog i dal su slucajno imali vecih portova? i zaobljenih na obje strane? nesto tipa fi 160 ili tipa fi 200? pozzz
a ako slucajno on nebude znao, a neko drugi zna, podjelite info .... hvala ....
P.S. igy spamer si pa brisi postove do sutra :lol: .... papak :lol: ....