--ako budes mjenjao nepovratni ventil gledaj da bude ''vec-deblji'' ja dok sa ima golfa imao sma ventil i zimi je bio problem jer je znalo da zaledi bas na ventiluDzeniii je napisao(la):provjeri ti sutra prvo grijace, ako svi rade i ako dolazi napon do njih predji onda na filter nafte, odvrni cep ispod njega mozda ima taloga, ako si ga skoro mijenjao i ako je on ok onda stavi nepovratni ventil nadovod goriva izmedju filtera i bosch pumpe, i to bi bilo to, ako auto ima dobar aku onda mora da pali
adams je napisao(la):--ako budes mjenjao nepovratni ventil gledaj da bude ''veci-deblji'' ja dok sa ima golfa imao sam ventil i zimi je bio problem jer je znalo da zaledi bas na ventiluDzeniii je napisao(la):provjeri ti sutra prvo grijace, ako svi rade i ako dolazi napon do njih predji onda na filter nafte, odvrni cep ispod njega mozda ima taloga, ako si ga skoro mijenjao i ako je on ok onda stavi nepovratni ventil nadovod goriva izmedju filtera i bosch pumpe, i to bi bilo to, ako auto ima dobar aku onda mora da pali