probijena guma cakijom-nozem neam pojma

probijena guma cakijom-nozem neam pojma

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Postavis malu webcam s vanjske strane i pruzis kabal na racunar pa mozes nadgledati auto. Ja sam to uradio i vjeruj mi sve se vidi a nista ne oprasta! Nikad se ne zna.

Početnik
smajicemir je napisao(la):
Postavis malu webcam s vanjske strane i pruzis kabal na racunar pa mozes nadgledati auto. Ja sam to uradio i vjeruj mi sve se vidi a nista ne oprasta! Nikad se ne zna.

:icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek:

i? sta? sjedis cijeli dan i noc, kad ne vozis, gledas u monitor, da ti neko ne dira auto?! ili snimas na dvd, kao da ti je prava security kamera?! ili?!?!pa jednostavnije je pretplatiti se na centar; 100 maraka mjesecno, a ne trosis svoje vrijeme na glupane! :lol::lol::lol::lol:

o boze... svasta ovdje procitat!
smajicemire, svaka ti cast! ti si poster dana! ;):cool:

Ne moras uopste sjediti cijelo vrijeme nego ti program koji skines sa neta automatski snima samo pokrete koji se desavaju u predhodno oznacenim zonama (koje ti odredis) i kad ti nesto nestane na autu provjeris zadnji dan sta je snimljeno i VOALA tu je lopov, vidis ko je to i mozes i policiji prijavit a mozes ga i prebiti ako ti je komsija! :lol: :cool:
Moras se nekako snaci!
Poster dana heheheee

Član
ja da sam na tvom mjestu ja bi nekog prebio iz tog kvarta , samo zgob respecta , pa nek onda oni ganjaju tog sto je tebi gumu sjebu ,
đubrad ljubomorna:icon_mad::icon_mad:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.