probijena guma cakijom-nozem neam pojma

probijena guma cakijom-nozem neam pojma

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
djavolica je napisao(la):
Cudni IDIOTI danas hodaju zemljom! Imala sam i ja slicnih iskustava-prvo lupanje blatobrana, zmigavca karambolke i cupanje tablice prednje, poslije 3 puta skidanje kapica sa ventila, pa nakon toga odvrtanje sarafa sa prednjeg lijevog tocka i nakon toga paranje citave stranice kljucem, svrljanje po haubi itd!A da guma je takodje bila izbusena na Audiju, popodne parkirala auto i navece guma izbusena...Tako da me danas nista od tog vise ne cudi!

Tebe bas vole tvoji sugradjani...:lol:
Busenje guma je obicno povezano sa ljubavnim dugovima... Jedan lik kod nas ostavio curu u nekog zabiti, obavljali posao, pa ona izasla da se popravi, a on po gasu i ostavi je.... Iduci vikend su mu fasovale dvije gume.... Tako da to moze i zenska ruka obaviti... Uglavnom Emire 99% je da je zbog cure ili od cure... pa ti vidi sta je od to dvoje.... Sto se tice Djavolice...Mora da si sarala kud nisi trebala.... :icon_biggrin:

Sina je napisao(la):
Cudni IDIOTI danas hodaju zemljom! Imala sam i ja slicnih iskustava-prvo lupanje blatobrana, zmigavca karambolke i cupanje tablice prednje, poslije 3 puta skidanje kapica sa ventila, pa nakon toga odvrtanje sarafa sa prednjeg lijevog tocka i nakon toga paranje citave stranice kljucem, svrljanje po haubi itd!A da guma je takodje bila izbusena na Audiju, popodne parkirala auto i navece guma izbusena...Tako da me danas nista od tog vise ne cudi!

Busenje guma je obicno povezano sa ljubavnim dugovima... Jedan lik kod nas ostavio curu u nekog zabiti, obavljali posao, pa ona izasla da se popravi, a on po gasu i ostavi je.... Iduci vikend su mu fasovale dvije gume.... Tako da to moze i zenska ruka obaviti... Uglavnom Emire 99% je da je zbog cure ili od cure... pa ti vidi sta je od to dvoje.... Sto se tice Djavolice...Mora da si sarala kud nisi trebala.... :icon_biggrin:
Hm...nisam vala godinu dana nikako mogla sarati to od Audija do ovog sada:icon_biggrin: A kod mene se sve desava pred zgradom ne negdje po gradu...tako da je komsiluk koji me "voli" izgleda.Za blatobran i to tada sto je bilo znam da je razlog boja auta jer sam na "liniji razgranicenja"(kao da je jos uvijek rat zvuci al nekad stvarno zna tako biti) a i policija je isto predpostavila da se o tome radi s obziromd a su ostala "normalnih boja" auta ostala citava.
A sto se tice zenske ruke moguce i te kako!Iz iskustva, ne mog vec meni nekog bliskog, jednom je zaplatila stranica auta do lima izgrebana pa tako da vrlo moguc razlog...A mozda si se i na krivo mjesto parkirao...iz tog razloga je takodje drugom stranica auta zaplatila, kao i moja isto

Član
Sina je napisao(la):

Hm...nisam vala godinu dana nikako mogla sarati to od Audija do ovog sada:icon_biggrin: A kod mene se sve desava pred zgradom ne negdje po gradu...tako da je komsiluk koji me "voli" izgleda.Za blatobran i to tada sto je bilo znam da je razlog boja auta jer sam na "liniji razgranicenja"(kao da je jos uvijek rat zvuci al nekad stvarno zna tako biti) a i policija je isto predpostavila da se o tome radi s obziromd a su ostala "normalnih boja" auta ostala citava.
A sto se tice zenske ruke moguce i te kako!Iz iskustva, ne mog vec meni nekog bliskog, jednom je zaplatila stranica auta do lima izgrebana pa tako da vrlo moguc razlog...A mozda si se i na krivo mjesto parkirao...iz tog razloga je takodje drugom stranica auta zaplatila, kao i moja isto

Komsiluk te najbolje poznaje, mora da imaju razlog da te grebucaju...:lol: Garant prvi komsija (samo se sjeti kad mu nisi htjela posuditi secera za jutarnju kafu...:cool:

Nema ti druge nego da farbas auto u zuto, onda ti jedino pederi mogu zamjeriti...:lol::lol::lol:

Sina je napisao(la):
Sina je napisao(la):

Komsiluk te najbolje poznaje, mora da imaju razlog da te grebucaju...:lol: Garant prvi komsija (samo se sjeti kad mu nisi htjela posuditi secera za jutarnju kafu...:cool:

Nema ti druge nego da farbas auto u zuto, onda ti jedino pederi mogu zamjeriti...:lol::lol::lol:
Ma komsiluk je cudo!Nekim ljudima svasta nesta krivo izgleda!Na zalost nikad ugrabiti mejsto u garazi da se rijesim tog parkiranja po ulici
Ma kakva zuta sad cu na proljece aBd namjerno u jos zeleniju ako ikako moze:lol:kakvu izricito da bode u oci:lol:
Ali prethodno garazu obezbijediti pa makar na drugom kraju :D

Član
Ma komsiluk je cudo!Nekim ljudima svasta nesta krivo izgleda!Na zalost nikad ugrabiti mejsto u garazi da se rijesim tog parkiranja po ulici
Ma kakva zuta sad cu na proljece aBd namjerno u jos zeleniju ako ikako moze:lol:kakvu izricito da bode u oci:lol:

Mnogi su zavidni, to znam iz iskustva... Iz ociju bi ti izvadili.... Meni isto prije par dana neko skinuo kapice sa ventila... Ja se prvo dobro iznervirao, pa onda mi bilo smjesno...

Uglavnom nemoj bas prezeleno, jer neces smjeti parkirati na travi.... Kako ces ga poslije naci....?:lol:
Nadjes garazu blizu taxi stanice... Da ne ides pjeske kuci....:icon_biggrin:

Sina je napisao(la):

Mnogi su zavidni, to znam iz iskustva... Iz ociju bi ti izvadili.... Meni isto prije par dana neko skinuo kapice sa ventila... Ja se prvo dobro iznervirao, pa onda mi bilo smjesno...

Uglavnom nemoj bas prezeleno, jer neces smjeti parkirati na travi.... Kako ces ga poslije naci....?:lol:
Nadjes garazu blizu taxi stanice... Da ne ides pjeske kuci....:icon_biggrin:
Da je sta novije bilo bi mi jasno na cemu zavide al ista stvar je bila i sa Audijem.Staro auto i ono nadje na tom zaviditi...ccc...al eto uredu jest stvarno da bode u oci ondje, odudara od drugih auta al ima i novijih ne znam sta je tu toliko zanimljivo!
A na travu svakako nece moci jer ce sa tom bojom i da ide u pod sto bi se reklo:Dprevise je ovo visoko za sad pa se mora malo prizemljiti tako da cu travu izbjegavati vjerovatno:D

Član
izrezi ga joker pls od uha do uha heheheh naspi mu benzina usta i daj mu cigaru da ispusi ehehheheheheheheh salim se sta ces puno hajvana.......

Početnik
Tog komsiju koji te poprijeki gleda prvo dobro nalomi, polomi mu dva-tri prsta, pa kada pocnes da lomis cetvrti tek ga onda pitaj je li on probusio gumu, uvijek pali ta fora :icon_twisted::icon_twisted::icon_twisted:

a nista probaj ga ocistit tako da sljasti i parkiraj ga opet tamo i uzmi mitraljez i lezi u zbunje mozda mu opet padne na pamet da dodje busit...ili jednostavno ko sto kazu i ostali idi lomi sve redom koji te ne vole

Mah to su ti kreteni...Ljudi koji jednostavno imaju manjka mozdane mase pa im trenutno svasta pada na pamet da rede...Meni jednom neki stari isjekao ventile na zadnjim gumama...Stanem malo prokontam ko moze biti,kad on virka...Odem tako kazem sto si ovo on se smjeska kaze nisam...Nakon par samarcina priznao je i pitao trebaju li novi ventili jer su mu ostali od nekada kad je kupovao:icon_mad:Nisu mi trebali jer je onih par samara platio ventile;)

Član
Faya_M5 je napisao(la):
zar se nije mogo slauf stavit u tu gumu...???

:lol::lol: svijumi ovo nekontam.. a ko je sisa kupio sam drugu isto je sara ko nova i extra je samo je malo razlicita ima razlika ali ebat ga nazad su.. a kad bi se to jos jednom desilo nalemao bi svakog za kog znam da mi je dusmanin pa nek oni traze pravog krivca izmedju sebe.. zaboli me ihh

Početnik
jednom prilikom, jedna osoba koju poznajem, je totalno poludjela zbog komsije koji se stalno parkirao tako da ne moze da se isparkira pored njega.... jedno jutro je doslo do pucanja filma, pa onda cakijica u gumu, pa laganim potezima rezati uzduzno i polukruzno oko 15 cm... tako jednu, pa drugu zadnju, a zatim jednu, pa drugu prednju...

nikad se vise nije blizu parkirao...

Član
elmir je napisao(la):
Faya_M5 je napisao(la):
zar se nije mogo slauf stavit u tu gumu...???

:lol::lol: svijumi ovo nekontam.. a ko je sisa kupio sam drugu isto je sara ko nova i extra je samo je malo razlicita ima razlika ali ebat ga nazad su.. a kad bi se to jos jednom desilo nalemao bi svakog za kog znam da mi je dusmanin pa nek oni traze pravog krivca izmedju sebe.. zaboli me ihh

pa vidi...za svaku gumu, jos uvijek postoji odgovarajuci slauf...
na corsi u zadnjoj jednoj gumi ima slauf, jer ima neku sa strane rupicu, koju je jedva naso i ne moze se zalijepit...i lagano covjek stavio slauf i eno je ok, bez problema...
zato ti i kazem...mora moci tako..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.