probijena guma cakijom-nozem neam pojma

probijena guma cakijom-nozem neam pojma

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
neku noc izlazim iz internet kluba vidim lijeva zadnja guma skroz legla.. pridjem vidim rupetinu bogteee na njoj.. neko je probusio cakijom il nozem neam pojma..velika rupa odnesem sutradan vulkanizeru da ga pitam ima li istaaaa od njie kaze samo kanta za smece.. i sta cu odem i kupim gumu slicnu kao sto su ove.. sad su mi raspar zadnje ali je ralzlika skoro neprimjetna.. ja se za glavu uhvatio eto vjerujte..sebi nisam mogao doci.. da mi je znati ko je to uradio auto bi mu zapaliooooo:icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad:
nista nisam mogao samo jos 80km dao za drugu ugmu malte ne novu 200km predjeno s njom.. de me posavjetujte sta da radim molim vas.. treci dan sam popisan sav:icon_mad::icon_mad:

Član
ma brate sta cu morao kupiti sad nemam love za zimske da stavim naprijed celave mi ljetne na celicnim felgama.. vozit cu pola zime na ljetnim..ahhhhh
a zao mi s ovim vozati zimi sjebacu felge.. neznam nisam pametan..

Član
admir jahic je napisao(la):
da ti nije bivsa cura gumu rasparala :lol::lol::lol::lol:

tad sam jos bio sa njom pomirio se ali opet se zakacili sinoc i nema od te ljubavi vise nista;);):icon_smile: ona nije:icon_smile: sumnjam na jednog covjeka koji me 2 godine zaredom gleda kao da bi me ubiooo jer ljubomora radi svoje..veli ti balkavac vozas auto od 10 000 ja ti caca mogu biti a nemogu vozati auto skuplje od 1000km.. a klub je blizu njegove kuce.. ako mamemi saznam da je on ubicu boga u njemu uzecu palicu i isprebijacu ga.. svakako sam na slomu zivaca:icon_mad::icon_mad:

Član
ma nema potrebe provjeravat jel on
ubij hljeb u njemu,cisto da ga upozoris
hahahaha
sala,ma sta ces,puna bosna hajvana,ne mozes nista

Član
IGY je napisao(la):

hahahahah kako si ti samo lud

:lol::lol:pa prva mi ona na pamet pala
:lol: moze biti ba svasta:lol::lol: ma nema ona snage da uzme u ruku cakiju jos kamoli da probije gumu.. ma meni je to bog vratio jer sam ja kad sam bio manji poredao 10 auta u gradu s jaranima sve 4 gume:lol::lol:

elmir je napisao(la):
IGY je napisao(la):

hahahahah kako si ti samo lud

:lol::lol:pa prva mi ona na pamet pala
:lol: moze biti ba svasta:lol::lol: ma nema ona snage da uzme u ruku cakiju jos kamoli da probije gumu.. ma meni je to bog vratio jer sam ja kad sam bio manji poredao 10 auta u gradu s jaranima sve 4 gume:lol::lol:

OVO NEMOJTE OZBILJNO SHVATITI SALIM SEEEE

Cudni IDIOTI danas hodaju zemljom! Imala sam i ja slicnih iskustava-prvo lupanje blatobrana, zmigavca karambolke i cupanje tablice prednje, poslije 3 puta skidanje kapica sa ventila, pa nakon toga odvrtanje sarafa sa prednjeg lijevog tocka i nakon toga paranje citave stranice kljucem, svrljanje po haubi itd!A da guma je takodje bila izbusena na Audiju, popodne parkirala auto i navece guma izbusena...Tako da me danas nista od tog vise ne cudi!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.