Prituzbe na Admine i modove

Prituzbe na Admine i modove

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
hahahahahahh po 32 put ja se predstavio ALo Ali poslije nekog vremena moja tema nestala izbrisana mozda sam je ija izbriso neznam ali sam se predstavio ziv bioo

Član
Evo ga vidite da su admini fini to mi je bio cilj da vam prikazem edo_16v nam je prvi dokaz svaka cast zanjeg

Član
ma ja sam davno ti 0g1 reko da se nisi nikad predstavio... i tek kad si doso... ljudi su ti govorili... predstavi se a ti nista..... dacia fan

Član
pa neznam i moguli je obrisati a ako mogu a vi nesmijete ocito da sam je sam obrisao nekako :S Ali posto cu se morati prestaviti odo sad da se predstavljam i ocekujem vas sviju dami zazelite dobrodoslicu pa cak i ti EDO :D

Član
0g1 je napisao(la):
pa neznam i moguli je obrisati a ako mogu a vi nesmijete ocito da sam je sam obrisao nekako :S Ali posto cu se morati prestaviti odo sad da se predstavljam i ocekujem vas sviju dami zazelite dobrodoslicu pa cak i ti EDO :D

Toliko toga napises sa brdom sto gramatickih, sto gresaka pri kucanju... Da malo vise obratis paznje na svoje postove koji nisu obrisani, onima koji ih citaju bilo bi manje bolno zuljati oci na tvoje bezbrojne greske, od kojih bi bar pola popravio, samo da jednom procitas svoj post prije nego ga postavis....

U sustini, ne bi bilo lose da prvo sredis svoje greske, pa onda da se pozabavis tudjim...

Član
Oggy je napisao(la):
elmir je napisao(la):
ali nije im bilo posteno sad kad bi i ban dobio MORAM RECI sto su obrisali onaj chat.. trebali su ga samo zakljucati ili jos bolje nista dirati.. nije mi do postova ali preko 300 da mi nestane hhh.. i bulex-u je milja postova bila otisla.. ko je sad pametan od nas neznam..

Fino ti u pravilima pise da FORUM NIJE CHAT... ispade opet da su admini dobri..

A ako ti nije do postova zasto ih spominjes u svakom svome postu... i dizes frku, kao otices sa foruma i onda "ja se salio", htio sam samo da skrenem paznju na sebe... jel tako... ja da sam admin davno bi dobio ban, ovi ovdje su ko hljeb...

jojjjjj izglea neshvatae vi mene uopste.. nikad nikad bar ja mislim nisam isao u off u tudjijoj nekoj temi.. citavo vrijeme ljuuuudddddddiiiiiiiiiiii spominjem onaj obrisani CHAT u off-u.. ako je chat i ako je off neznam sto temu obrisase al ett.. da mi je do postova i do broja da pise 10 000 svaki sekunde bi nesto pisao i pametovao.. ovdje sam da se druzim, iznosim svoja misljenja da se zabavim,da nesto naucim itd itd itd..

Početnik
o boze... evo idemo dalje u provokacije... sina, nista lose i nista na tvoju adresu... zaista je odvratno kako ljudi pisu, a jos kad pomislis da vecina tek izlazi iz skole... grozota... snjim, u mene, sanama, mogul... grozota... ali, sta da se radi... nije ovo jezicki forum, nisu svi talentirani, a mozda ni obrazovani, da ne govorim da ne brinu svi o tome kako izgleda taj tekst koji napisu... neka toga... nek ostane na stranu... ti gledaj i kontaj sam za sebe da ne napravis istu gresku...

Član
i nisu svi isli u hrvatsku/bosansku/kako vec skolu nego znaju jezik samo iz govora.. U MENE je bar tako.

IGY

Član
ja sta se gluposti nacitah
Edo bilo bi fino kad bi mi malo sredio garazu, fakat ima dosta gluposti u njoj :D
a sto se tice postove jbo postove i meni dnevno nestane bruka postova, jedino mi je krivo kad nestane post koji ima veze sa temom ali u biti nisam ovde radi postova nego druzenje i zafrkancija
i mislim da ova tema nema rzloga da se nastavi iz razloga sto se ne moze javno zaliti na rad admina i moderatora,

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.