1. Administratori i moderatori kontrolišu forum. Na njihove odluke se možete žaliti isključivo putem PM ili e-maila i nikako drugačije.
Administratori imaju punu slobodu da edituju, brišu ili prebacuju poruke prema pravilima foruma i prema svojoj odluci.
Na odluke i postupke administratora se ne smijete žaliti putem foruma. O odlukama administratora se ne raspravlja na forumu. Žalite se na nevedene e-mailove.
Ukoliko i pored svega gore navedenog budete ulazili u prepirke sa administratorima, dobićete samo jedno upozorenje putem PP i e-maila i ukoliko se oglušite dobijate trajan ban sa BHTUNING foruma.
2. Ukoliko budete postali post koji nema veze sa temom u kojoj je postano, post ce biti obrisan. Na forumu nema bezveznih postova, nečijih gluposti i sličnih stvari, to rezultuje brisanjem postova, ako se ponovi ide BAN.
8. Broj poruka nema nikakve veze sa vašim statusom na forumu. Nabijanje postova, odnosno slanje beskorisnih poruka, će biti sankcionisano od strane administratora/moderatora.
9. Ako imate nešto lično da kažete članu foruma koristite privatne poruke. Forum nije CHAT.
edo_16v je napisao(la):evo vam primjer
http://www.bhtuning.com/showthread.php?tid=4764
pogledajte zadnjih 20-30 postova, i kada ih obrisem bice "nestaju mi postovi"
elmir je napisao(la):ali nije im bilo posteno sad kad bi i ban dobio MORAM RECI sto su obrisali onaj chat.. trebali su ga samo zakljucati ili jos bolje nista dirati.. nije mi do postova ali preko 300 da mi nestane hhh.. i bulex-u je milja postova bila otisla.. ko je sad pametan od nas neznam..
elmir je napisao(la):ali nije im bilo posteno sad kad bi i ban dobio MORAM RECI sto su obrisali onaj chat.. trebali su ga samo zakljucati ili jos bolje nista dirati.. nije mi do postova ali preko 300 da mi nestane hhh.. i bulex-u je milja postova bila otisla.. ko je sad pametan od nas neznam..
0g1 je napisao(la):DA,ali fino bi bilo prokomentarisat o ljudima koji vode ovaj forum,Svaka im cast forum radi bez stajanja , a ovi postovi i teme sto se obrisu sigurno su s razlogom.
nenad je napisao(la):PS: 0g1 predstavi se u novim clanovima, pa nema smisla da komentaris neciji rad a nisi obavio svoju duznost
edo_16v je napisao(la):nenad je napisao(la):PS: 0g1 predstavi se u novim clanovima, pa nema smisla da komentaris neciji rad a nisi obavio svoju duznost
http://www.bhtuning.com/showthread.php?tid=2460