Shelby je napisao(la):odbrojavaju se dani do proljeca,lakiranje/montiranje branika,pragova,felgi...ali nista od takmicenja,daleko je ona od zavrsenog projekta :icon_biggrin:
ArminM je napisao(la):limpi ti ces imat ispite i predavanja kad budu ova okupljanja, ne mozes ti ic
Limpi je napisao(la):Shelby je napisao(la):odbrojavaju se dani do proljeca,lakiranje/montiranje branika,pragova,felgi...ali nista od takmicenja,daleko je ona od zavrsenog projekta :icon_biggrin:
vaznije da mi uzmemo tendu, rostilj, za meso ako nista ima pascadi po ze i opleti, ali recemo cevapi
nadam se da mi se neke obaveze ne poklope sa okupljanjima... na autu se radi laganini, skoro zavrseno, cekaju se jos fele i gume, pa malo glancanja, zima ubila sve zivo :icon_mad: :icon_mad: neke sitnice spremne...i gotovo, to je to, nije za stayling, vec za cejf :icon_biggrin:
bmwscaner je napisao(la):enesss je napisao(la):uvijek nesto radukam , svasta jos u planu , a sto se skupova tice ,koliko stignem vremenom a i financijski , otisao bi na koji style bude li švabska klasa a ne ono ko je vise sta nadzidzao
druze kod nas ti je jos uvijek aktualan kinđur style tako da auto slagati za svoj gust i kad sjednes u auto po svojoj volji to je najveca nagrada...
Jedino sta se vw scene tice otici u karlovac i to je to, ja sam spremio felgice za golf 4 i eibach opruge da to legne kako treba , ksenone i sad ce dobro poliranje i voskarenje , ali karlovac 9 dana prije mojih svatova pa nevjerujem da cu stici od obaveza otici tamo ...