Pozz raja.Uglavnom sam jutros prevaren bila je to dogovorena transakcije da mijenjamo mob za mob.U ovom slucaju iph 4 da zamjenim za s3 uz moju neku doplatu.Dogovorili smo se sve poslao sam preko firme 24vip,primio je moj telefon.Jutros mi je došao njegov paket te dobio sam telefon u vrijednosti od 5 KM znaci prevario me je za 300 KM.Išao sam u policiju oni su mi rekli da ne vide tu ništa krivicno i da ne mogu podnijeti prijavu.Dok iz frime preko koje sam radio zamjenu i sa pika tvrde da ja mogu podnijeti prijavu u policiji jer je to obmana i prevara.Saznao sam pravo ime tog momka.Srednjoškolac iz Velike Kladuše. Prestavljao se kao Amir Huskić,da bih slučajno u papirima koje je zguzvao da bi popunio kutiju našao tehnički crtez iz srednje škole i par papira gdje su lekcije iz matematike u potpisu Keserović Kemal.Našao sam njegovu sliku na facebooku poslao kuriru koji mu je predao taj paket.Kurir mi je potvrdio da se radi o istoj osobi.Sad ne znam šta da radim?Da li ima neko iz Velike Kladuše da poznaje tog momka.Dali su mi prijedlog da ga idem privatno tužiti za prevaru što ću najvjerovatnije i uraditi.Pa eto ako imate savjeta koji ce mi pomoci javite se.Hvala