Član
Ev kanim se vec neko vrijeme uzeti sebi neki fin aparatic do nekih 400KM. Jel bi mi neko mogao pomoci sta mi je bitno pri kupovini i koji su ovako solidni. Ja mislio Nikon L`120,valjal to cemu? Jel imao neko iskustva?
Raske81 je napisao(la):Imam ti ja druze za prodati nov SAMSUNG MV800, 16.1 mpix, 5x opticki zum, flip out diplay, snimanje u HD rezoluciji i jos svasta nesto. Pogledaj na netu specifikaciju i slike pa ako budes zainteresovan pusti pp...
Pozdrav
VR6Boki je napisao(la):Po specifikacijama solidan aparat, trebao bi biti zadovoljan ako radi ok :icon_biggrin:
A svakih 10 dana neko otvori temu o digitalcu, treba napraviti jednu samo za to, da se tamo pita.
Ovako dosadilo ljudima pisati jednu te istu stvar svakih 10 dana za nekog pocetnika...
VR6Boki je napisao(la):Po specifikacijama solidan aparat, trebao bi biti zadovoljan ako radi ok :icon_biggrin:
A svakih 10 dana neko otvori temu o digitalcu, treba napraviti jednu samo za to, da se tamo pita.
Ovako dosadilo ljudima pisati jednu te istu stvar svakih 10 dana za nekog pocetnika...