Član
Trebao si odmah uplatnicu profaksati cim si platio..Zati i jesi dobio jos dodatnih 20 km .A ne znam koja ima je max kazna za to kad ti istekne dokument ne mogu se sjetiti a rekao mi je onda policajac,samo nigdje u zakonu ne pise koja je minimalna pa onda pisu kako kome stignu. Ja sam eto imala srecu da prodjem sa 30 km kazne,ali eto opet mi bilo krivina poslije kada sam vidjela da sam imala pasos u autuelmir je napisao(la):SamiRX-8 je napisao(la):Ma sta ce te kaznit, to ti je isto kao da ponovo pokusavas uci u Sloveniju s vizom koju si vec ispucao, samo te vrate nazad. No ne vidim razlog zasto ne bi mogao s licnom proci :icon_confused:
jer rodjak ima 17god.. maloljetan, ide sa mnom, doduse ide i njegov stariji buraz ima 23god..
a kaznu sam platio 100KM pi*da im materna,i jos +20KM sto "fol" nisam u roku od 8 dana platio a ja odma drugi dan od pisanja kazne platio.. ccc drzava nam je 0
Nece te kazniti za to ako je i njegov stariji brat tu,nebi trebali barem.Mogu te samo vratiti jer nemas punomoc ni opcinsku ni sudsku..Znam vodial sam milion puta sestricnu na more jos ona ima samo 5 godina. No sikiriki,najgore sto ti se moze desiti je da se vratis kuci sa granice