prelaz preko granice

prelaz preko granice

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
BHT Ovisnik
zasto ne bi moglo,ja sam prosle i ove godine isao u Hamburg avionom pa me nitko nije nista pitao,a prosle godine kad sam isao ni 16 nisam bio napunio

Član
CoL3-99 je napisao(la):
zasto ne bi moglo,ja sam prosle i ove godine isao u Hamburg avionom pa me nitko nije nista pitao,a prosle godine kad sam isao ni 16 nisam bio napunio

jest al si s roditeljima isao :pPP.. provjerim jos u cips-u ja i zaboravio da mogu:lol: pa vicemo.. hv vama koji ste odvojili vrijeme i da mi na ovo odgovorite jer nema nikakve veze s ovim forumom :pPP:icon_twisted::icon_twisted::123:

BHT Ovisnik
nisam sa roditeljima,sam sam isao prosle godine:icon_smile: a ove godine sa rodicom od 19 godine:icon_smile:

Član
ja gledao na novoj tv nesto u vezi toga, mora se imati odobrenje pa sad je fazon na koga naletis..

Član
ja sam sa 16 i 17 prelazio granu sa bratom koji je bio punoljetan... ako su ta dva rodjaka braca nema nikakvih problema mladji moze prec sa starijim jer je stariji clan obitelji..

Član
e ovako, sutra ujutru se upucujemo na rizik samo s licnom, interesuje me ako nemognemo proci ako nam odbiju ulazak mogu li mi napisati ikakav prekrsajni nalog, imam iskustva s tim jer su mi prosle godine pisali prekrsajni nalog jer mi je bila istekla licna..

Član
elmir je napisao(la):
e ovako, sutra ujutru se upucujemo na rizik samo s licnom, interesuje me ako nemognemo proci ako nam odbiju ulazak mogu li mi napisati ikakav prekrsajni nalog, imam iskustva s tim jer su mi prosle godine pisali prekrsajni nalog jer mi je bila istekla licna..

To se i meni dogodilo prosle godine istekla mi licna a samo sam neplanski krenula sa svojim dragim na more i platila sam kaznu cini mi se 30 km,a pasos mi bio u autu nisam ni znala... Ugl ne mogu ti napisati nikakav prekrsajni nalog za to samo te mogu vratiti sa granice!!!

Član
Ma sta ce te kaznit, to ti je isto kao da ponovo pokusavas uci u Sloveniju s vizom koju si vec ispucao, samo te vrate nazad. No ne vidim razlog zasto ne bi mogao s licnom proci :icon_confused:

Član
SamiRX-8 je napisao(la):
Ma sta ce te kaznit, to ti je isto kao da ponovo pokusavas uci u Sloveniju s vizom koju si vec ispucao, samo te vrate nazad. No ne vidim razlog zasto ne bi mogao s licnom proci :icon_confused:

jer rodjak ima 17god.. maloljetan, ide sa mnom, doduse ide i njegov stariji buraz ima 23god..
a kaznu sam platio 100KM pi*da im materna,i jos +20KM sto "fol" nisam u roku od 8 dana platio a ja odma drugi dan od pisanja kazne platio.. ccc drzava nam je 0

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.