Član
pozdrav svima od kristijana (26) iz zagreba.
član sam mitsubishi team croatia
mitsubishi-club.hr
zaljubljenik sam u tuning vec duze vrijeme, volim aute, volim haklati zavoje, bacati na bok, i sve sto vole mladi.
ne volim ricere, kič na autima, te sveopci neukus..
po mojoj formuli tuning krece od motora, pa ovjes, pa unutrasnjost, pa onda vanjstina.
prvi auto mi je bila katrica, tj renault 4 aka kišobran. nemam sliku, auto sam dobio od starog za 16ti roćkas.
onda sam imao fičeka,
pa je na red dosao mitsubishi,
eclipse 1g
pa opet mitsu,
eclipse 2g
2g je jedini jdm turbo u europi i šire, motor je stigao iz osake, instalacije/komp/ecu/ic iz USA.
vise na http://go-drift.com/forum/showthread.php?t=317
klipsa je prodana prosli vikend,
ja sam ispunio san i uspio pronaci corollu ae86 koju trenutno vozim
auto je 85' godiste,1.6 16v busen na 82 mm, wiseco spic klipovi, dastek unichip- od bitnih stvari. od rice-a imam bixenon kit, elektricne podizace, daljinsko centralno, paljenje na daljinski itd... pila je zdrava limarijski, motor je rebuildan, unutrasnjost kao iz tvornice,lsd funkcionira-
član sam mitsubishi team croatia
mitsubishi-club.hr
zaljubljenik sam u tuning vec duze vrijeme, volim aute, volim haklati zavoje, bacati na bok, i sve sto vole mladi.
ne volim ricere, kič na autima, te sveopci neukus..
po mojoj formuli tuning krece od motora, pa ovjes, pa unutrasnjost, pa onda vanjstina.
prvi auto mi je bila katrica, tj renault 4 aka kišobran. nemam sliku, auto sam dobio od starog za 16ti roćkas.
onda sam imao fičeka,
pa je na red dosao mitsubishi,
eclipse 1g
pa opet mitsu,
eclipse 2g
2g je jedini jdm turbo u europi i šire, motor je stigao iz osake, instalacije/komp/ecu/ic iz USA.
vise na http://go-drift.com/forum/showthread.php?t=317
klipsa je prodana prosli vikend,
ja sam ispunio san i uspio pronaci corollu ae86 koju trenutno vozim
auto je 85' godiste,1.6 16v busen na 82 mm, wiseco spic klipovi, dastek unichip- od bitnih stvari. od rice-a imam bixenon kit, elektricne podizace, daljinsko centralno, paljenje na daljinski itd... pila je zdrava limarijski, motor je rebuildan, unutrasnjost kao iz tvornice,lsd funkcionira-