1.9tdi iz trice puno lakse i jeftinije nego 1.8t. Cijena zavisi od toga koliko povoljno nadjes motor i koliko jeftinog elekticara/mehanicara nadjes.Skonto sam da je odlucio benzin , i eto bolje mu je taj , a ja uopste nisam ljubitelj benzinaca i ako se ja pitam ja bi isto tdi-a.
On nek odluci.
A anese , sta mislis koje bi bilo jeftinije da ubaci , 1.8t sa svim pottebnim ili 1.9 tdi sa svim potrebnim ?
Imas 66kw i kao moj 81kw1.9tdi iz trice puno lakse i jeftinije nego 1.8t. Cijena zavisi od toga koliko povoljno nadjes motor i koliko jeftinog elekticara/mehanicara nadjes.
Eh to mi treba, ako bi mogao malo detaljnije bio bi mnogo zahvalan.Gdje nadjoste da mu predlazete cetvorkin TDI PD?!
Sve treba promijeniti da se taj motor ubaci, od keca ostane samo skoljka.
I naravno niko ne spominje cijenu tog poduhvata, koja daleko premasuje 2500 KM...
Evo sta je neki dan ubacio brat mog havera.
Pa ako te zanima 1.8T mogu ti iz prve ruke reci sta trebas uraditi na Golfu i koliko izadje para...
Pogledajte prilog 58449
Gdje nadjoste da mu predlazete cetvorkin TDI PD?!
Sve treba promijeniti da se taj motor ubaci, od keca ostane samo skoljka.
I naravno niko ne spominje cijenu tog poduhvata, koja daleko premasuje 2500 KM...
Evo sta je neki dan ubacio brat mog havera.
Pa ako te zanima 1.8T mogu ti iz prve ruke reci sta trebas uraditi na Golfu i koliko izadje para...