Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
http://bmworld.blogger.ba/ ? Ma mrsko mi se peglat svi oce da ucestvuju niko nece nista da radi et sad nas par vodimo ovaj ko klub imamo sajt forum radi se punom parom imamo svasta u planu et ... www.urbanstyle.ba
Ma vidices sutra na skupu bolan sam ns vidit felge skino sam eheh mozda stavim samo zadnje mada sumnjam najavljuju snijeg opet De kakve komentare za ove stpke auspuh i to brate dragi mani se sad corava posla kad nemam slike diode hehe
ajd vidjet cemo tu diodu...neg da malo prokomentarisem....auspuh mi se jako svidja ja koliko znam samo je nastavak varen i super ti stoji,ja i Fele smo bas jucer gledali na net-u neku fabiju koja ima 2 takva auspuha...ali ima jaci motor...A sto se stopki tice super su se uklopile,samo me zanima dali su toliko tamne koliko se meni cini kada gledam slike...
E-bay, nisu puno para opruge mozes nac do 100 ojra
Fiesta takodje, mada imas dosta fiestica koje vec dodju takve, pa onda raja mjenja, jedan za jedan. Inace moja preporuka vam je ne spustajte kola, ako su vam to jedina u voznom parku.
Dobro spustanje auta kako su meni rekli radi covjek gore od hrasnog pa tranzitom, negdje ima servis. Ja se raspitivao za plinske amortizere i za spustene opruge i rekose mi da on radi. Ostalo nisam provjerava