Član
a jbg brate to ti je nas " mentalitet " hahaha nije zadovoljan tim , al opet bi kupio ha ya ^^pa kazes nisi zadovoljan tomasetom, a covjek je napiso da prodaju samo svoje proizvode
a jbg brate to ti je nas " mentalitet " hahaha nije zadovoljan tim , al opet bi kupio ha ya ^^pa kazes nisi zadovoljan tomasetom, a covjek je napiso da prodaju samo svoje proizvode
Ne posjedujemo cijene drugih proizvodaca. Al mislim da je malo skupjli od naseg.A koliko je cijena tomaseta?
Ma da vidim koliko ne oderao majstor. Ja sam tonaseto platio 200km a mislim da je plafon 100km.pa kazes nisi zadovoljan tomasetom, a covjek je napiso da prodaju samo svoje proizvode
Radni pritisak plina treba da bude od 1,15 do 1,20, pritisak koji ti imas 1.50 ili 1.70 dok je hladan je uredno jer auto nije na plinu i ne trosi se plin zato je taj pritisak a kad se aktivira plin mora biti od 1,15 do 1,20.Ma da vidim koliko ne oderao majstor. Ja sam tonaseto platio 200km a mislim da je plafon 100km.
Nego mene zanima sledece imam stag q box plus imam hana dizne i tomaseto isparivac. Obd je prikljucen i isa 3 mod je ukljucen. Koji pritisak je idealan da podesim na isparivacu? Sada je pritisak kad je postignuta radna temp 1.18 do 1.20. Ujutro kad je hladan pokazuje da je 1.50
Navodim iz stag softvera parametre.
Takodje ne zanima vremena ubrizgavanja u ms. Kod mene motor kad je hladan ima ubeizgavanje oko 5ms kad se ugrije to je oko 4.3ms. Vremena plina odstupaju za 1.5ms vise nego benzinske.
Primjetio sam kad dignem pritisak na 1.25 da se vremena skoro poravnaju. Al kad je hladan onda pritisak je oko 1.70.
Sta mi je tu raditi da bi to bilo idealno?
Hvala
Isparivac SR08 Super ne postoji postoji samo SR08 koji radi do 110KW, u tvom slucaju imamo isparivac SR06 koji je 130 KW a imamo takode SR06 Super od 220KW i 300KWKoliko kosta Super SR08 isparivac s ugradnjom i mapiranjem na VW Jetta 1.8T 132KW
Za auta sa 4 cilindra preko 100 kw ili tacno 100 kw imamo SR07 100KW ili SR07 Super 130 KW.U vozilo sa tacno 100kw, jel ista boje se pokazalo ugraditi taj SR06, tj jaci?
Komplet 394 KMkoliko bi me kostao komplet plin za passat 3 1.8 66kw bez ugradnje sve komplet tocak boca..
Moze, ali nije to toMene interesuje da li se moze ugradit plin u FSI motore.
Ma moze to, ali je dosta skuplja ugradnja u benzince sa direktnim ubrizgavanjem, kakav je tvoj audi.Tacnije me interesuje na audi a6 3.2 v6 4x4 pogon.
Malo sam istrazivao i nisam mogao naci, potreban je odgovarajuci sistem ili sta vec.? Pa me zanima da li je neko imao susret sa tim motorima da ima ugradje. Lpg