Član
Sad jos reci da je chipovan max, skinuti svi katalizatori, felge 22".. Pricam o normalnim autima u normalnim uslovima.druže, u pitanju je bio 3.0 dizel sa automatikom od benzinca, mislim da znaš na koliko šalta benzinac![]()
Sad jos reci da je chipovan max, skinuti svi katalizatori, felge 22".. Pricam o normalnim autima u normalnim uslovima.druže, u pitanju je bio 3.0 dizel sa automatikom od benzinca, mislim da znaš na koliko šalta benzinac![]()
Ma ne kazem da dizela tog, kazem za benzinca, pa po tvok 3.0 benzin uzme 18L, ne uzme, uz normalnu voznju uzece po gradu 14-stak litara...druže, u pitanju je bio 3.0 dizel sa automatikom od benzinca, mislim da znaš na koliko šalta benzinac![]()
čipovan, a boš pumpa ? nasmija meSad jos reci da je chipovan max, skinuti svi katalizatori, felge 22".. Pricam o normalnim autima u normalnim uslovima.
Ako je elektricna boschpumpa i ona se moze chipovati jer i ona ima racunar koji upravlja sa njom, mehanicka ne moze...čipovan, a boš pumpa ? nasmija me
Meni je sa klimom i gasanjem od sarajeva-orebica i nazad bila prosjecna oko 6,nista uzicaPredjoh skoro 500km
Sarajevo -Zg
1.6 HDI 112KS
Nije bilo gasanja nego lagana vozja: otvoreni put 5. brzina tempomat na 75-80kmh a autoput 6. brzina 100-105 kmh. Prosjecna do autoputa Sl.Brod bila 3.9 a kad sam usao u Zg povecala se na 4.2. Jebes ovo, stedljiv al mora se noga na uzicu
Da sam ga dero 140-150 bila bi otvorena potrosnja 7-8 kao i kod BMW 530
ma ja gasam redovno,pogotovo druga-trecaNasuo do vrha (60l rezervoar) na Petrolu. Presao 1077km i tek se tad upalila lampica za rezervu. Potrosnja po boardu 4.6l. S ovim rezervoarom sam presao oko 1200km tako da je potrosnja u prosjeku bila 5l. Board naravno 'oce malo zavrnut. Mnogo vise je bilo otvorene nego gradske voznje i da napomenem da nisam gasao, otvorena je bila na tempomatu u vecini vremena. Da sam vozio ko' sto inace vozim ne bi ovo ni 800km doguralo...
![]()