ne znam,samo znam da je stalo malo vise od 39L,a rezervoar je 55L ,jbo ih elektronski mjeracLosa ti racunica. Nemoguce da je tolika rezerva. Ne znam koje je auto, ali ako nije kamion, nesto ne valja u racunici
Kod tebe nije uredu motor kakvo ba 12-13l isti mi je motor evo sad zimi neprelazi 7,2 dodji testiraj ptobaj i uvjeri se ako mislis da lazem, a ljeti prosjecna 5,9 tako da sa tvojim motorom nesto nije uredu sigurnoA sta mislis kako reaguju kad me pitaju kolko u mene trosi golf 1.9 66kw i kad im kazem da je 12-13l? Sa 10KM predjem otprilike 35-40 km, kod tebe je to extra
Ljeti je malo drugacija prica ali se namucim da spustim potrosnju na 4,5-5l na otvorenoj cesti, ja bi volio sad vama da kazem da mi auto ne trosi nista ali tom pricom bi samo sebe lagao, mada i ovo danasnje gorivo ni za qu**c nije (da izvinete)
Trebas kalibrisati kazaljku od gorivane znam,samo znam da je stalo malo vise od 39L,a rezervoar je 55L ,jbo ih elektronski mjerac
Mislis kockice,tacnije njih 12Trebas kalibrisati kazaljku od goriva
To jest mozda malo neobicno,to je tako i u tome ne vidim nikakav problem....novost sto se tice potrosnje,neki dan nasuo do vrha pun i izracunam da je ostalo oko 15l u rezervoaru,a upalila se rezerva
Od 20lKakve su to rezerve
ludeKakve su to rezerve