Član
A uzbrdo 48Joj stvarno ste smiješni sa tom potrošnjom,pa imao sam ja 3.0 benzinca i Sasa je upravu.Meni je Audi pokazivao 17l po gradu,čim malo stisnem gas skoči potrošnja za par litara hahaha.
A uzbrdo 48Joj stvarno ste smiješni sa tom potrošnjom,pa imao sam ja 3.0 benzinca i Sasa je upravu.Meni je Audi pokazivao 17l po gradu,čim malo stisnem gas skoči potrošnja za par litara hahaha.
Ja tebi druze fino kazem auto uzima 21l normalne voznje u trecu nema gdje ni usaltat..nije to cudo nikakvo po zimi..
A tebi svaka casta kad mozes sa 320i 10l po gradu izvuci meni je e36 316i sasvim normalne voznje (nije bilo saltanja preko 2500rpm) cisto gradske voznje uzimao 9-9.5, tako je i tacka pa otac ima c220cdi w204 znaci 2007 god uzima preko 8 litara cisto po gradu a covjek ima 44 godine znaci sasvim laganica..ljeti se nadam i ja da ce spustiti bar na 16
Kad goris onda gori k'o covjek, sa bolidomVi ste meni kraljevi!!!
v6 v8 masine i kroz grad a ovi s tdi motorima vise na temi " padaju cijene goriva" a vas nigdje ! Pravi ste petrolheads
Vi ste meni kraljevi!!!
v6 v8 masine i kroz grad a ovi s tdi motorima vise na temi " padaju cijene goriva" a vas nigdje ! Pravi ste petrolheads
E to mi je vrlo poznato ahahah od 11 auta imao sam samo jednog dizela i to greskom kupljeno ahahTo ti je vrsta u izumiranju, komšiluk se uglavnom pita "koji je k... njemu, kupio benzinca !?"
Kad mi kaže da ne žali auto, da ga dere momacki, i da mu trosi fildzan goriva, ne bih se vise nikada prijavio na forum, pa gori ste od mog kolege, koji 240 kilometara ređe s cvajom, i to ne spušta ispod stoje nigdje. Ubijedfili ste mene, ubijedite još sebe
Jucer mjereno, do cepa i 100 km, 11 litara po carsiji
Mora da mi nešto nije uredu