Chuza je napisao(la):Ja svaki dan rekord drzim 11-12l gradske a pod haubom 1.3
men007 je napisao(la):Kod mene bmw e36 320i po gradu nemozes spustit ispod 12-13 da ga guram, a malo teza noga na gasu ide lagano i do 20, otvorena oko 10l.
mokeBass je napisao(la):men007 je napisao(la):Kod mene bmw e36 320i po gradu nemozes spustit ispod 12-13 da ga guram, a malo teza noga na gasu ide lagano i do 20, otvorena oko 10l.
ma nevjerovatno koliko je auto trosilo, nema sta mu nije bilo mjenjano, al nemozes ustelovati da trosi bar 10l, 15 minimala, al najjaca stvar naspem 10km na pumpi, slozim gas upali se rezerva:lol:, vjerovatno malo vise stajalo u rezervu.. e onda kupim das auto, e jesam bio rahat s tim motorom i potrosnjom to je nevjerovatno..
men007 je napisao(la):mokeBass je napisao(la):men007 je napisao(la):Kod mene bmw e36 320i po gradu nemozes spustit ispod 12-13 da ga guram, a malo teza noga na gasu ide lagano i do 20, otvorena oko 10l.
ma nevjerovatno koliko je auto trosilo, nema sta mu nije bilo mjenjano, al nemozes ustelovati da trosi bar 10l, 15 minimala, al najjaca stvar naspem 10km na pumpi, slozim gas upali se rezerva:lol:, vjerovatno malo vise stajalo u rezervu.. e onda kupim das auto, e jesam bio rahat s tim motorom i potrosnjom to je nevjerovatno..
Inace koliko snage ima i kako ide puno trosi, bas puno. Mnogo bolji odabir je 2.5 trosi samo malo vise al zato puno bolje ide.
dellas je napisao(la):Nije do sonde cole, nego do noge Meni je svaki auto trosio oko 12l u proseku i kad sam imao leganzu, hgt-a, i kappu i golfa koji ne ide i vts-a. To je do stila voznje, jedino mi je saxo trosio 6-7l ali je on mnogo veliki stedisa.