Potrebni savjeti : FIAT STILO ABARTH 2.4 20v

Potrebni savjeti : FIAT STILO ABARTH 2.4 20v

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Sorry triza al te ne pratim. Bravo hgt dere tricu 16v? Možemo se rafalati linkovima do sutra, no nikada nećemo doći do zaključka da hgt dere tricu:icon_biggrin:

Djogi: Gdje si rejseru? Nisam te prepoznao. Ti opet ode na tu temu. Već ti rekoh, trkao sam se dok si ti vozao plastične autiće po pijesku.

U čemu da pomognem? MTR zna više od 99% ljudi na forumu. Doduše, ne zna kolika je kompresija motora, ali zna dosta:DA buraz?

stilo je najljepsi u svojoj klasi,, priznajem:lol:
ali ono sto ne valja je unutrasnjost, hrapava instrument tabla, i sl,,
veliko iskustvo o stilu ?:lol:
ovo se odnosi na verziju sa 3 vrata,, one druge su ruzne do bola

MTR

Član
hvala svima na odgovorima :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

@Djogi : hvala na trudu i pisanju , e sad kako ti objasnim a da ne poljuljam tvoje znanje , inace se bavim trgovinom autima , kamionima i bagerima kako prodajom tako i kupovinom :D znam ovo gore sta si ispisao i zatvorenih ociju , nego mi je bilo bitno da saznam tj. dobijem informacije specificno za ovaj model jer inace nisam ljubitelj Stila i slabo ga poznajem kao model , po meni da je Bravo/Brava/Marea 2,0 20V odmah bi ha zavrsio:D , u svakom slucaju hvala na opsirnom odgovoru , treba i meni da malo obnovim materiju ;)

@ Zela : koja kompresija :D

aj polako smirite se nemoj da dijelim banane :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Triza jesil sastavio to cudoviste :lol::lol::lol::lol:

Član
Ne podcjenjij nekog koga ni ne znas, ja sam bio za volanom jako rano, vozio sa 9-10 bolje nego 70% tadasnjih vozaca sa 20-ak godina iskustva i imao svoj prvi licni auto sa 14 godina, koji sam pri tome sam zaradio.
Dizao zastavin motor od 1.100ccm na duplo vecu snagu, taj auto je isao drugom vise nego li i moj i tvoj danasnji zajedno drugom sto mogu... dok si ti skupljao zvjezdice po ovom forumu ja sam uvozio aute iz Italije, svabije, Slovenije, vozio sve i svasta po par hiljada kilometara i mogu reci dosta toga o vecini auta.Tako da ne sudis o nekome po godistu, da se ne koristis srednjovjekovnim forama kako bi nekome nesto dokazao nego da pokus da cujes i da shvatis i tudje misljenje.

MTR dobio si osnovne informacije, a i ono sto sam ti naglasio da gledas kad kupujes bilo koji auto.
Znaci sto se tice falcova, bitan ti je onaj iznad farova, jer je on svojstven samo stilu, sto se tice motora nemas nekih posebnih bubica...
U globalu obrati paznju na protokomjer zraka, korpu kvacila, cetkice na elektro motorima i ocs ploce u sjedistima, hidraulicni cilindar kvacila i zadanje pixle ili selen blokove.Eto to ti je karakteristicno za njih.
Ovo ostalo je kao i pri kupovini svakog drugog auta...

Član
konobar meni sok a malom pivu :D
iiiiiiiiiiii :icon_rolleyes: sta je dalje bilo :icon_confused::icon_question:

MTR

Član
aj nemojte svega vam , tu smo da se druzimo i razmijenjujemo informacije , jel tako ;)

da znate ubuduce , ja ne volim papir , mogu vas procjenuti samo u kanalu ispod auta :D

Član
djogi86 je napisao(la):
Ne podcjenjij nekog koga ni ne znas, ja sam bio za volanom jako rano, vozio sa 9-10 bolje nego 70% tadasnjih vozaca sa 20-ak godina iskustva i imao svoj prvi licni auto sa 14 godina, koji sam pri tome sam zaradio.
Dizao zastavin motor od 1.100ccm na duplo vecu snagu, taj auto je isao drugom vise nego li i moj i tvoj danasnji zajedno drugom sto mogu... dok si ti skupljao zvjezdice po ovom forumu ja sam uvozio aute iz Italije, svabije, Slovenije, vozio sve i svasta po par hiljada kilometara i mogu reci dosta toga o vecini auta.Tako da ne sudis o nekome po godistu, da se ne koristis srednjovjekovnim forama kako bi nekome nesto dokazao nego da pokus da cujes i da shvatis i tudje misljenje.

MTR dobio si osnovne informacije, a i ono sto sam ti naglasio da gledas kad kupujes bilo koji auto.
Znaci sto se tice falcova, bitan ti je onaj iznad farova, jer je on svojstven samo stilu, sto se tice motora nemas nekih posebnih bubica...
U globalu obrati paznju na protokomjer zraka, korpu kvacila, cetkice na elektro motorima i ocs ploce u sjedistima, hidraulicni cilindar kvacila i zadanje pixle ili selen blokove.Eto to ti je karakteristicno za njih.

:lol::lol::lol:

Ne sudim po godištu nego po količini gluposti koju netko napiše. Bogami, tvoje godine sam precijenio.

Član
bucky_mb@yahoo je napisao(la):
stilo je najljepsi u svojoj klasi,, priznajem:lol:
ali ono sto ne valja je unutrasnjost, hrapava instrument tabla, i sl,,
veliko iskustvo o stilu ?:lol:
ovo se odnosi na verziju sa 3 vrata,, one druge su ruzne do bola

Ne valja unutrasnjost i hrapava instrument tabla:icon_question: :lol::lol::lol::lol: Oooooo....boze dragi svasta!

djogi86 je napisao(la):

Jesi li ti Chuck Norris-ov vanbracni sin? :icon_smile:

Član
ZELA GTI je napisao(la):
djogi86 je napisao(la):

:lol::lol::lol:

Ne sudim po godištu nego po količini gluposti koju netko napiše. Bogami, tvoje godine sam precijenio.

hahahhah onda nam ti pises iz obdanista :lol:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.