Potrebni savjeti : FIAT STILO ABARTH 2.4 20v

Potrebni savjeti : FIAT STILO ABARTH 2.4 20v

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

MTR

Član
http://www.pik.ba/artikal/1136972/fiat-stilo-abarth-2-4-20v/

iskustva , eksploatacija , ima li problema sa ovim tipom mjenjaca , potrosnja me ne interesuje , nego auto ko auto u cjelini

ajmooo Talijani :D da vas cujem

N

nenad

Kolko sam citao na Fiat forumima ima dosta "boljki". Kao prvo potrosnja po gradu je 10-15L pa i vise, svi se zale da ne ide nesto posebno brzo, a ima motor 2.4 i 170ks, poprilicno skup za odrzavanje, problemi sa mjenjacem, letvom volana, servom, senzorom airbag-a, senzor za kisu...

A naravno ima i onih koji ga hvale, vjerovatno u zavisnosti u kakvom je stanju auto, kako je odrzavan itd.

Član
Evo ti malo s cika googleta info, u drugom postu ima linkova

http://fiatisti.hr/forum/index.php?topic=19154.0

Član
ukratko, nije bas neka sreca, po mom misljenju.....jes' furka, ceif da je milion nije skup al.....noviji fiati, pa i alfe, JTD je zakon, benzinci i nisu nesto posebno.....a taj stilo je bas macak u vreci, ko je zadovoljan s njim ni ne javlja se po netu nego ceifi, al' et, ima primjeraka s 200.000+ km bez vecih problema, a ima ih s 5 put manje km i 5 puta vise muke....

MTR

Član
ZELA GTI je napisao(la):
Ma sve na stranu. Al što je gadan u pm:icon_eek:

:lol::lol::lol::lol: oj majko

al kolko vidim i znam sebe , ne volim iznenadne zajebancije , stoga krsh cao :D

Član
Ma džabe mu da nema vrata nikako:D

Stilo mi je uvijek bio gadan, al ovaj mi je nešto posebno ogavan. Života mi, prije bih pješke:icon_eek:

Član
Ako je ovaj Stilo što bio na sajmu u Banja Luci 2002.godine (a vjerovatno jeste ,jer piše da je sajamski , a taj je bio identičan ovom) onda ga nebi ni džabe , jer sam bio prisutan kad su ga izvozili iz hale ,tad je bio nov ,plavi dim sukljo iz njega a ventili zvečali kao da nema kapi ulja u sebi.

MTR

Član
:lol::lol: izgleda da i nije , ko ce se s tim zajebavat , drz se Fikusa , oni su mi tito trenutno :cool:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.