hmmm, mislim da lim nema u kutiji, nisam ga vidio, a na playeru takodje nema mislim, siguran sam da nema, eto na slikama koje imaju na pocetku teme se vidi sta ima, osim playera u kutiji ima euro dzek, onaj zenski il kako vec, daljinski i knjiga sa upustvom ja mislim,onog lima kao za obicni player nema, ako si na to mislio
kad ga ubacim sa strana imam po nekih 2-3cm mislim, znaci neka bude 6cm ukupno, pomjerit cu player do ivice pa onda samo jednu stranu rjesavat, i isto toliko imam gore iznad, jbg pogrijesio sam sto danas nisam slikao kad sam ga stavljao, ali fkt mi nije bilo na pameti uopste, nisam imao ni cime da mjerim, sve je bilo nabrzaka, u zurbi
Limpi je napisao(la):
a imas nekih plastika org. sto idu oko playera da popune, samo zavisi sta tebi tacno treba, uslikaj sta si lijen
a morao je doci uz player nesto drzaca i toga...
samo savjet kada skopcas ne puscaj" svasta, ja sam mogao radi sandre sletit, hahaha
ja cu Dj Krmka pustat:lol::lol::lol::lol:
nema ba plastika nikakvih, mozda je neko tumarao po kutiji prije mene, ne bi se iznenadio, covjek mi rece da mu to stoji vec neko vrijeme, konto on u venta ubacit:lol::lol::lol::lol:
htio isjec ona rebra od ventilacije:lol::lol:
mozda je to i on pogubio, a vidjet cu da uslikam jbg, i da izmjerim metrom tacno sta i kako, ako bih uglavio te neke plastike mozda bih karbona uzeo pa da to sve fino presvucem, i da idem negdje na livadu gledat film ko covjek