Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
hvala druze nasao sam na piku njegov br u svakom slucaju postavi br ne znam koliko je star oglas
gledam ovaj tauris samba bas je pristupacan cijenom a vec sam vozao taj motor jedno sedmicu dana, onako ne cini se los . moze se naci dobar od 1200 do 1500 bas kako bi meni pasalo , uglavnom idem do 2000 km jer sam toliko samo podigao a nema ni marke vise .
Ma ja sam misljenja da je bolje polovno nego ovi kinezi novi.Do 2000KM mozes naci neku Apriliu ili Gileru bas finu jos da ostane za neke dijelove. Ja sam sebi kupio Apriliu SR50 2002 god za 350€ s registracijom u Njemackoj,cekam sad samo da je dovucem. Prije toga sam imao Suzuki Katana AY50,Mallaguti F10, F15 firefox,i Macal neki i svima sam bio zadovoljan.
Ma skontaj da uzmes talijana polovnog, ako ces vec ulagati u motor, na ovim su ti sve kineske masine, nit ces naci dijela za njih nit ista, a ovo ostalo je provjereno pouzdano, a dijelova za tuning imas i na trafikama
http://www.facebook.com/sanio.mujezinovic
Evo ti facebook profil od druga koji radi sa skuterima tunira i popravlja! Ako ti trebaju dijelovi za skuter zna se kome ces se obratiti u tuzli, svi momci popravljaju i narucuju djelove kod njega