Porsche boxster ili audi tt???(vase misljenje)

Porsche boxster ili audi tt???(vase misljenje)

Član
dvoumim se...oboje ima prednosti i nedostataka...oba auta su oko 2000 godista pa da cujem sta bi vi uzeli....;);)

Član
porsche je samo ime..sto si tice odrzavanja audi je duplo jeftiniji...audi ima i coupe i roadster verziju a porsche je samo roadster... audi tt manje trosi i ima lijepih konjskih snaga tj od 160 do 225 sa 1,8 T motorom a porsche boxster sa motorom 2.5 (koji ima najmanju zapreminu od motora u ponudi) razvija 204 KS...audi tt ima 4 sjedsita boxster 2...ali opet porsche je ime iako neki boxstera nazivaju porscheom za sirotinju...mene nekako vise vuce tt ali opet nezz....

Član
ja bih uzeo porschea jbg porsche je porsche,i nije nikad bio za sirotinju ni TT za pedere.to je moje neko misjenje al opet tvoje pare tvoj izbor

porsche boxter ti i nije neki brutalni porsche,dok audi tt je nesta posebno u svom brendu nije obicni neki audi jaje ili sta ti ja znam,moje misljenje avdaga a respect za porsche-a

Član
to za sjedista ne gledaj. u tt-a na to zadnje sjediste mozes stavit 2 torbe ili 2 djece do 9 god :D

Član
smijesno je poredjenje ta dva vozila, porsche je porsche makar i tronozac za pecanje bio u pitanju

Član
trizex je napisao(la):
smijesno je poredjenje ta dva vozila, porsche je porsche makar i tronozac za pecanje bio u pitanju

ajdine pitam u kupovini koje je bolje... znam da je porsche boxster al sam cuo da je odrzavanje skroz skupo...tu avdija ima prednost...ali opet avdija ima nedostataka gdje boxster ima prednost... hocu vasa misljenja....

btw. triza hvala na misljenju....:D

Član
Tvoj izbor, prvo se zapitaj, sta hoces od auta i zasto bas biras takav auto. To ti je glavna stvar u kojoj sebi moras prvo odgovoriti.

Porsche je ekskluzivniji, ima tu osnovu supercara sa centralno smjestenim motorom, sigurno i lezi malo bolje, a i zabavniji je za voznju po krivinama - ak ga znas voziti. Ne znas li, centralno smjesten motor ne oprasta mnogo, imas granicu do koje se moze zanjeti, ak ga ne spasis na vrijeme, kasnije ti je sigurno okretanje.

Sta bi licno uzeo, stvarno pojma nemam, zavisi sta bi trazio od auta, zato prvo to skontaj. Svaki brz auto, nije ujedno i jurilica i zabavan za voznju.

Član
ma ja sam se pravo za boxstera zaigrao...bas porsche je porsche ali jbg onaj platneni krov ( a u nas kakvih divljaka ima) to ce rasjeci negdje...da mi je jurilica kakva..da je lijepa...ma momacko auto hocu...