mario05 je napisao(la):Je li mislis na dvopolno grlo?? i dvopolnu sijalicu kao na poziciji-i stop svjetlu nazad??
mario05 je napisao(la):Hvala puno... jos samo sad na nađem auto koji ima dvopolno grlo u stop lampi u vecine auta ide ona velika ploca metalna preko cijele stopke...
djavolica je napisao(la):Pa umjesto obične staviš dvopolnu sijalicu, kakve dvije pobogu cccc...naravno onda spojiš sa pozicijom i imat ćeš oboje da radi, što ne bi radilo?
mercedes_124 je napisao(la):djavolica je napisao(la):Pa umjesto obične staviš dvopolnu sijalicu, kakve dvije pobogu cccc...naravno onda spojiš sa pozicijom i imat ćeš oboje da radi, što ne bi radilo?
svaka castja sam autoelektricar
svakako dobar post
ubacis dvopolnu sijalicu i to je tosamo sto ce mozda na sijalici morati
lemiti zice ali nebitno napravit ce ono sto zeli![]()
mario05 je napisao(la):mercedes_124 je napisao(la):djavolica je napisao(la):Pa umjesto obične staviš dvopolnu sijalicu, kakve dvije pobogu cccc...naravno onda spojiš sa pozicijom i imat ćeš oboje da radi, što ne bi radilo?
svaka castja sam autoelektricar
svakako dobar post
ubacis dvopolnu sijalicu i to je tosamo sto ce mozda na sijalici morati
lemiti zice ali nebitno napravit ce ono sto zeli![]()
moze li se zalemiti zice na dvopolne sijalice.. (ja se nerazumijem u struju.. i strah me je od zapaljenja) i ubacim tu sijalicu u postojece grlo.. i to je to??