Početnik
Trebao si mozda sjesti u moju Hondu pa da vidis gubi li se bass kad (kako ono rece, nahajcas?), cudno mi je to ako se uzme u obzir da se tako ''plitak'' bass cuje na 50 m u saobracaju? Sorry na off :icon_exclaim:
BLACK KNIGHT je napisao(la):Trebao si mozda sjesti u moju Hondu pa da vidis gubi li se bass kad (kako ono rece, nahajcas?), cudno mi je to ako se uzme u obzir da se tako ''plitak'' bass cuje na 50 m u saobracaju? Sorry na off :icon_exclaim:
G_T_I je napisao(la)::icon_smile: zao mi je nista od belaja ja sam iznio svoje , nemoj se naci uvrijedjen za sony ja sam dugo imao sony HU doduse visoke klase CDX ca 900 i CDX-F7750, kad sam kupio JVC KD-G821 preporodio se po kvalitei zvuka ,a sto se gruhanja tice i cuje se na 50m svaki se cuje ,ali sta i kako ti cujes u autu
Bekir_SA je napisao(la):G_T_I je napisao(la)::icon_smile: zao mi je nista od belaja ja sam iznio svoje , nemoj se naci uvrijedjen za sony ja sam dugo imao sony HU doduse visoke klase CDX ca 900 i CDX-F7750, kad sam kupio JVC KD-G821 preporodio se po kvalitei zvuka ,a sto se gruhanja tice i cuje se na 50m svaki se cuje ,ali sta i kako ti cujes u autu
khm khm....
Kutija khm khm
Kutija je veoma bitna stvar za gruhanje...
Zato bass box i malo se poigrajte, sam sam se uvjerio da je do kutije 80% zvuka...
BLACK KNIGHT je napisao(la):Trebao si mozda sjesti u moju Hondu pa da vidis gubi li se bass kad (kako ono rece, nahajcas?), cudno mi je to ako se uzme u obzir da se tako ''plitak'' bass cuje na 50 m u saobracaju? Sorry na off :icon_exclaim:
DuloX_ je napisao(la):Znaci treba mi pomoc, kupio sam 2 Pioneer 1200w 30 cm 2 ulaza na svaki i pojacalo SilverSonic 1600w 4 izlaza, pokusavo sam to da spojim sve ali sta god da uradim nema ocekivanu muziku (ustvari nema ni trecinu onoga sto bi trebalo da bude) da li neko zna u cemu bi mogao da bude problem i da li tu treba pravit most tzv. BRIDGE da bi to ferceralo kako treba??
unaprijed hvala
![]()