ma uzivaj nema frke vazna je razmena fajlova hahahahaha
--- e ovako bando ja sam prvo povezao farove preko seme koju mi dao emir sa relejem i radnom diodom ali posle jednog izlaska u noc sam skontao da kratko sija manje nego sto je sijalo prethodno kad su bili posebno dugo posebno kratko svetlo,pa danas ja krenem iz nova da se zezam sa tim i prevrnem celu instalaciju oko osiguraca i releja kako bi nasao gde je finta u instalacijom i da sredim sto bezbolnije ali u tome nisam uspeo,
--------u medjuvremenu sinula meni fiks ideja da proanalizujem raketu i desilo se sledece
-na raketi dzek za kratko dugo svetlo ima zicu za -kratko,dugo,zicu za 4 zmigavca i jos neke dve pooojam nemam zasta su nisam stigo da ih proverim e posto tu kod rakete kad ukljucis dugo prekida se napajanje zute zice za kratko svetlo i obratno kad ukljucis kratko gasi dugo pa ja lepo uzmem povezem relej na te zice,struju sam uzeo od 4 zmigavca jer je ima nonstoop a sve ostalo povezao po semi koju je dao emir belu sa dugo na rele pa od rele na zutu a nisam stavio onu jbnu radnu diodu jer se zagrejavala dosta plus toga smanjivala je svetlost sijalice pa sam nju preskocio evo sad sam se vratio vozio citavo vece radi perfektno kratka sijaju odlicno a kad upalim i dugo vrane padaju zaslepljene sa nebe cak i avioni se zale da smeta jako svetlo,i to sa sijalicama zadnje klase,ako utvrdim sa vremenom da nesto tu nevalja javljam da ne pratite moje korake ali sad za sad najbezbolnije resenje e relej kod rakete manje zezanja bolji efekkkkt a svetla su odlicna daleko bolja od h4,a kad samo nabacim neku besnu h1 sijalicu bice svasta eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kakva su vasa iskustva sa sijalicama koja je najbolja h1 da bi krunisao posao sa vrhunskom sijalicom jos one su ostale