Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
evo slike, trazim evo vec par minuta i ne mogu da nadjem nista o ovom wooferu pa da vidim jel neko imo nekad neki slican il isti da me uputi u pravom smjeru:
Zanimljivo izgleda :icon_eek: jesi probo kako svira ?
Pitaj SoundLunatica mogo bi on znati, ako je neka poznatija marka znat ce, a moguce da je i neka kopija ovih jacih marki, menbranu ovakvu sam vidjo na lanzar wooferima i jedna serija spl dynamics al kosaru ovakvu ne :icon_rolleyes: ima jedna serija DD-a nesto slicno ovom moguce da su njih kopirali ...bio je na pik-u skoro neki woofer slican ovom ne znam koja je bila marka al nije bila poznata ni jedna nesto je no name isto :icon_rolleyes:
definitivno ima slicnosti sa ovim bm-om al nije to taj ... nevjerovatno da nigdje ne mogu nac ni ovaj logo a da ne pricamo o samom woofer-u
evo uspio sam nac jedan na piku sa istim logom al i dalje nikakvih detaljnijih informacija da bi uspio utvrdit o kojem se kod mene radi :icon_rolleyes:
ovaj bm je stradao u hr, e gdje je dalje zavrsio, da li se neko poigrao hommade fazonom pa da si to dobio, ne znam, da je iskoristio dustcup od proaudio,,,,