stallion je napisao(la):SAVJET, stavi purol na zguzvan list novina, puno veci sjaj se dobije nego na krpi - ako nisi vec!
stallion je napisao(la):ispoliraj dio krpom maximalno i dio novinskim papirom, pa nam stavi ovdije da vidimo razliku ... ja garantujem!!!
ArminM je napisao(la):ako neces srediste felge polirat jesil razmisljao o farbanju u neku boju.svaka cast,dobro se vidi razlika
GolFanatiCars je napisao(la):E felge su perverzija, sto kao model, s toga jos kako ih dobro radis, svaka cast
Imas dobru volju za to, al zato ces imat i exstra felge uradi ono sto si zamislio i uzivaj
elmir je napisao(la):GolFanatiCars je napisao(la):E felge su perverzija, sto kao model, s toga jos kako ih dobro radis, svaka cast
Imas dobru volju za to, al zato ces imat i exstra felge uradi ono sto si zamislio i uzivaj
hvala drug ev danas sam krenuo drugu raditi skidati suhim 100 lak ali sam zobg prstiju prestao nakon malo uradjenog posla jer sam kozu s prstiju shebao, cak mi je i krv tekla ali sutra zavoj na prste i udri, neodustajem tako lako