Član
RE: poliranje felgi..pocelo je pocelo, treba JOS SAVJETAAA!
ama ne budi budala nego felgu na pogonski tocak, auto na dizalicu, potegnes rucnu, ubacis u prvu ili rikverc (koja god bude sporija, svejedno ce ti biti brzo ) i opleti. Ja zavrsio sve 4 felge, sa skidanjem laka, 4-5 gradacija vodobrusnog papira i poliranjem za 4-5 sati....
elmir je napisao(la):eh ovako, potrosio sam 2metra smirgla gradacije 100 da skinem lak s felge tj s falca, skinuo sam lak,posto je gradacijea dakle 100ja bila ono vide se parnice, sad treba pocet traljat tj, smirglat sa sve vecom gradacijom(sitnijom)?? imam jos suhih 120,180,250 i 400 (citaj nije bilo na stanju vise gdje kupujem) i uzeo sam vodobrusne 600,800,1000,1200,1500 i 2000 (bar ja mislim da sam tako mozda sam slagao za 1200 al et ) jeli dovoljno sa suhim do 400 pa preci na vodobrusnu il se ide i sa suhom do 2000 pa ponoviti onda vodobrusne od 600 do 2000?
mogu reci da su mi prsti otpali,misici me uzasno bole, jbg rucno smirglam i to je u pitanju samo jedna felga (( a ni 1% posla nisam jos uradio ..stvarno nepreporucujem osobama koji nisu jakih zivaca, ja se ev tresem sav od izludjenosti i nervoze,skupit cu snage zavrsiti pa kad bi i na psihijatriji zavrsio ( .. toliko patnje i svega a tek skinuo lak s felgi
ama ne budi budala nego felgu na pogonski tocak, auto na dizalicu, potegnes rucnu, ubacis u prvu ili rikverc (koja god bude sporija, svejedno ce ti biti brzo ) i opleti. Ja zavrsio sve 4 felge, sa skidanjem laka, 4-5 gradacija vodobrusnog papira i poliranjem za 4-5 sati....