Legend
mooamer je napisao(la):.nOKe je napisao(la):Ja iza onog sto uradim dobro stojim, isto tako iza onog sto ne uradim dobro stojim, nebitno da si ih vratio 3 mjeseca poslije, preko zime, prije 15 dana uradili bi ih bez problema, opet kazem, isto kao sto stojim ispod onog sto lose uradim, sve se da ponovo uradit..
Po tvojoj prici fuseraj, rekao sam ti opet, jako si bezobrazan, uhvatio si se price kako sam ja sfuserio felge, ovako onako, lijepo sam ti rekao, postoji dogovori izmedju ljudi (ne znam je li to tebi poznata situacija) da se nesto ponovo uradi, napravi da valja i to je to..
Necu da ulazim u to kako si ih odrzavao i kad je ova slika napravljena, uopste me ne interesuje na kraju krajeva nakon tvojih postupaka, stoga se vise ne planiram obazirat na tvoje postove..
Ako imas jos nesto da mi kazes, posalji na pm, mail, pa cemo to ja i ti rijesit, nema potrebe da se ovdje prepucavamo.
Lijep pozdrav
tako je noke reci mu :lol:,mislim niDZe veze ovo ovako ima p.m ili tel.nazoves i rijesis!a noke treba mi jedan pretis lonac ispolirat,al nemoj da fuseris u istoj smo mahali :lol::lol.s uskoro su ats-ice od tabe kod mene sto si ih ti radio
ovo ako nevalja onda....L.P
pretis lonce poliram u p'o cijene
ove felge su perverzija kume, fakat su dobre, extra ce biti na saxu sigurno )
zd_bt je napisao(la):.nOKe je napisao(la):mnogo jednostavnije je da se skine plastifikacija skid bojom i onda da se pocne sa smirglanjem..
Franki je napisao(la):Mogo si postavit sutra slike kad sve zavrsis....
koja je poenta tvog posta ?
sa kojom kiselinom da skinem plastifikaciju na njima
prohema skid boja i :123: