.nOKe je napisao(la):Hvala druze, malo sam bio batalio ovo, ali eto vracam se, bit ce uskoro i restauracija RSica, cim stignu one gume
cowboy_307 je napisao(la):Rekao sam da mi se ne žuri i bile su kod tebe 2 mjeseca! Zar je 2 mjeseca premalo da se srede ove felge???
Dogovorili smo se da se ofarbaju, a nikako preko plastifikacije, dogovorili smo se da se poliraju rubovi, a ti samo preletio što si mogao mašinom centralni dio gdje je trebalo ručno nisi ni dodirnuo pa pogledaj slike na što to liči!!
A mene ne zanima jesu li zahtjevne ili nisu ako si prihvatio da ih radiš onda se podrazumijeva da ih uradiš kako treba!
i ove su uradjene isto samo sto nisu odrzavane kako trebaAlive je napisao(la):Meni je Noke radio iste ovakve felge i extra je uradio nema rijeci
ArminM je napisao(la):ko radi taj i grijesi, greske se ispravljaju reklamacijom samom vlasniku, nema nista od toga se covjek blati po kafanama,gradu, forumu ili bilo kom drugom mjestu ( govorim uopsteno naravno, nista licno cowboy )
.nOKe je napisao(la):Ja iza onog sto uradim dobro stojim, isto tako iza onog sto ne uradim dobro stojim, nebitno da si ih vratio 3 mjeseca poslije, preko zime, prije 15 dana uradili bi ih bez problema, opet kazem, isto kao sto stojim ispod onog sto lose uradim, sve se da ponovo uradit..
Po tvojoj prici fuseraj, rekao sam ti opet, jako si bezobrazan, uhvatio si se price kako sam ja sfuserio felge, ovako onako, lijepo sam ti rekao, postoji dogovori izmedju ljudi (ne znam je li to tebi poznata situacija) da se nesto ponovo uradi, napravi da valja i to je to..
Necu da ulazim u to kako si ih odrzavao i kad je ova slika napravljena, uopste me ne interesuje na kraju krajeva nakon tvojih postupaka, stoga se vise ne planiram obazirat na tvoje postove..
Ako imas jos nesto da mi kazes, posalji na pm, mail, pa cemo to ja i ti rijesit, nema potrebe da se ovdje prepucavamo.
Lijep pozdrav
.nOKe je napisao(la):mnogo jednostavnije je da se skine plastifikacija skid bojom i onda da se pocne sa smirglanjem..
Franki je napisao(la):Mogo si postavit sutra slike kad sve zavrsis....
koja je poenta tvog posta ?