SamiRX-8 je napisao(la):
Prvi put cujem da ti treba potpis od tog nekog covjeka. Boli njeg hoces li ti pasti ili ne, jer ne placa on...
Lijepo, prije su se testovi polagali tako da dobijes testove i sam ucis, i kad naucis izlazis pred komisiju. Sada je drugacije jer dodje lik kojem ti platis 100 maraka da te uci testove, onda kod kuce ponavljas, a i ne moras, kako ti volja, i ides tako sedmicu na predavanja, zatim u drugoj sedmici ides jedan dan na probne testove, moras rijesiti dva testa. Sada ko polaze pune se knjizice, i svaki kandidat ima svoju knizicu, i u toj knjizici covjek koji je predavao ti teoriju mora se on potpisati da bi ti mogao pristupiti polaganju vozackog ispita pred komisijom, ako ti on nije potpisao, ne mozes pristupiti testiranju... Zatim ide polaganje prve pomoci, i tu predavac ako se ne potpise, ono nisi dolazio na polaganje il' sta, ne mozes izaci na casove voznje... Prilikom obuke "za volanom" instrukor u toj knjizici puni svaki cas koji odvozis, dodatne casove ako treba, pise kakav si vozac, kako napreduje obuka, ima tam dosta tih gluposti koje treba popunjavati, uglavnom momak je pitao za testove, ja sam napis'o kako je u mene bilo kad sam polag'o po novom zakonu!!!